De meest romantische escaperoom van Nederland

Escaperoom voor de Liefde | Nieuws door

Laat de tijd stilstaan met je liefje

3 februari 2018 Toerisme Geertruidenberg, Noord-Brabant Het team achter de Escaperoom voor de Liefde heeft eigenlijk maar een missie: jou en je partner weer helemaal laten zwijmelen en verliefd laten zijn. De bedoeling is in deze escaperoom niet dat je sneller bent dan de doortikkende klok, maar dat jullie samen de tijd juist stil laten staan. Zwijmelen geblazen dus. May Cupido be with you!

Foto 1. Breng je liefje eens een serenade! Foto: Altijd blijven spelen.

Niet naar buiten maar naar binnen

Bij aankomst bij de Escaperoom voor de Liefde staat niemand je op te wachten. Jij en je liefje zijn op elkaar aangewezen hier. De kunst is in deze escaperoom niet dat jullie zo snel mogelijk moeten ontsnappen, maar juist dat jullie binnen komen, een soort omgekeerde escaperoom dus. Samen gaan jullie op zoek naar de sleutel die toegang geeft tot een prachtig middeleeuws pand.

Samen spelen

Binnen in het middeleeuwse pand dwaal je romantisch rond met je lief. Je krijgt een schatkaart waarmee je een romantische route kunt volgen: de Cupido route of de Casanova route. Onderweg kom je allerlei romantische opdrachten tegen die je samen uit kunt voeren. Maak een liefdesdrankje voor je partner in crime, maak romantische foto's tijdens een fotoshoot of eet net als Lady en de Vagebond een snoepsliert op. Schrijf elkaar een echte liefdesbrief of breng elkaar een serenade. Je hoeft je juist niet te haasten in deze omgekeerde escaperoom en hebt dus ruim de tijd om eens echt met elkaar bezig te zijn.

  • Waar? De Escaperoom voor de Liefde vind je in Geertruidenberg in Noord-Brabant;
  • Hoe duur? De prijs voor een stelletje is € 75,-. Op vrijdag, zaterdag en zondag betaal je € 95,- per stel;
  • Niks voor jou? Bekijk alle romantische uitjes op DagjeWeg.NL en verras je liefje met Valentijn (of gewoon op een andere dag)!
Foto 2. Tijd voor elkaar! Foto: Altijd blijven spelen.
Foto 3. Wat wil iedere vrouw? Foto: Altijd blijven spelen.
Laatst gewijzigd: 2018-06-11 09:43:27 · Gepubliceerd: 2018-01-31 16:42:41 - 4969