De meest romantische escaperoom van Nederland

Laat de tijd stilstaan met je liefje

Escaperoom voor de Liefde Nieuws door
Foto 1. Breng je liefje eens een serenade! Foto: Altijd blijven spelen.

archief oud artikel 3 februari 2018 Toerisme Geertruidenberg, Noord-Brabant Het team achter de Escaperoom voor de Liefde heeft eigenlijk maar een missie: jou en je partner weer helemaal laten zwijmelen en verliefd laten zijn. De bedoeling is in deze escaperoom niet dat je sneller bent dan de doortikkende klok, maar dat jullie samen de tijd juist stil laten staan. Zwijmelen geblazen dus. May Cupido be with you!

Niet naar buiten maar naar binnen

Bij aankomst bij de Escaperoom voor de Liefde is er niemand om je te verwelkomen: jullie moeten samen het raadsel oplossen om de sleutel te vinden die toegang geeft tot het middeleeuwse pand. Met een schatkaart in de hand verlies je samen de tijd met dit romantische spel. May Cupido be with you!

Samen spelen

Binnen in het middeleeuwse pand dwaal je romantisch rond met je lief. Je krijgt een schatkaart waarmee je een romantische route kunt volgen: de Cupido route of de Casanova route. Onderweg kom je allerlei romantische opdrachten tegen die je samen uit kunt voeren. Maak een liefdesdrankje voor je partner in crime, maak romantische foto's tijdens een fotoshoot of eet net als Lady en de Vagebond een snoepsliert op. Schrijf elkaar een echte liefdesbrief of breng elkaar een serenade. Je hoeft je juist niet te haasten in deze omgekeerde escaperoom en hebt dus ruim de tijd om eens echt met elkaar bezig te zijn.

Foto 2. Tijd voor elkaar! Foto: Altijd blijven spelen.
Foto 3. Wat wil iedere vrouw? Foto: Altijd blijven spelen.

Laatst gewijzigd: 2022-01-18 10:17:27 · Gepubliceerd: 2018-01-31 16:42:41 - 8584