1

Elisabeth in Concert dit jaar op Paleis Soestdijk

De kaartverkoop start woensdag 7 februari

Elisabeth in Concert Nieuws door
Foto 1. Elisabeth in Concert vond vorig jaar voor het eerst plaats. Toen was de locatie Paleis Het Loo. Foto: Roy Beusker.

archief oud artikel 5 februari 2018 Cultuur Baarn, Utrecht Wegens overweldigend succes in 2017 komt Elisabeth in Concert deze zomer terug. Met dit keer het magische Paleis Soestdijk als decor wordt deze unieke, romantische beleving opnieuw een muzikale sensatie die musicalfans niet willen missen. Ook dit jaar keren onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de hoofdrollen. Elisabeth in Concert is vanaf 8 tot en met 17 juni te zien. De kaartverkoop start op woensdag 7 februari om 10:00 uur.

Paleis Soestdijk als romantisch decor

De locatie van het openluchtspektakel Elisabeth in Concert 2018 is bekend. Na een succesvolle editie in 2017 is het unieke evenement dit jaar te zien op Paleis Soestdijk in Baarn. De kaartverkoop start woensdag 7 februari om 10:00 uur. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: "De reacties die we vorig jaar hebben ontvangen op Elisabeth in Concert op Paleis het Loo waren overweldigend. We hebben meer dan 32.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit jaar was Paleis het Loo in verband met een verbouwing niet beschikbaar, maar we zijn ontzettend blij dat we met Paleis Soestdijk opnieuw op een koninklijke locatie terecht kunnen." Pia Douwes en Stanley Burleson komen ook dit jaar in de hoofdrollen terug. Pia Douwes: "Elisabeth is één van de dierbaarste rollen die ik heb mogen spelen. Dat ik nogmaals Elisabeth in Concert mag doen is al een feest, maar dat Paleis Soestdijk op een steenworp afstand van mijn woonplaats is maakt het nâg specialer."

Het verhaal

Elisabeth vertelt het aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, beter bekend als Sisi. Haar leven aan het Weense Hof begon als een sprookje, maar dat sprookje veranderde al snel in een minder rooskleurig verhaal. Drama en romantiek gaan hand in hand in de musical en in Elisabeth in Concert 2018. Het bekendste nummer uit de voorstelling is 'Mijn Leven is Van Mij', een prachtig en dramatisch nummer gezongen door hoofdrolspeelster Pia Douwes.
Foto 2. Pia Douwes en Stanley Burleson keren deze zomer terug in hun glansrijke hoofdrollen. Foto: Roy Beusker.

Laatst gewijzigd: 2018-03-05 14:13:33 · Gepubliceerd: 5 februari 2018 - 2156