Toverland speelt in op hittegolf met siësta-ticket

Dagje uit in de zomervakantie |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Kom maar op met die hittegolf!

24 juli 2018 Toerisme Sevenum, Limburg Met temperaturen boven de dertig graden kunnen we gerust van een hittegolf spreken. En wat doe je in zo'n tropisch klimaat? Dan houd je siësta. Attractiepark Toverland speelt hier op in met een heus siësta-ticket. Met dit ticket kun je het park tegen een gereduceerd tarief bezoeken in de namiddag.

Foto 1. Koel af in een van de waterattracties in Toverland. Foto: Attractiepark Toverland.

Siësta in Port Laguna

Een siësta sluit perfect aan op het nieuwe entreegebied Port Laguna in Toverland. Een zomers havenstadje met een azuurblauwe lagune. Hier relax je alsof je op vakantie bent en kun je lekker afkoelen in de waterstroompjes. Boomstamattractie Expedition Zork en wildwaterbaan Djengu River zijn ook heerlijk om nu uit te proberen. En dan heb je natuurlijk nog het nieuwe Merlin's Quest; de bootattractie in het nieuwe themagebied Avalon. Of uitwaaien in de supersnelle Fēnix - die vliegt maar liefst met 95 kilometer per uur naar beneden.

Siësta-ticket: hoe werkt het?

Een siësta-ticket voor bezoekers met een lengte boven de 120 centimeter kost € 17,50. Kinderen tussen de 90 en 120 centimeter betalen € 12,50 per persoon. Hiermee ben je sowieso € 10,- goedkoper uit per persoon. Tickets zijn geldig vanaf 26 juli tot en met 3 augustus vanaf 15:00 uur, met uitzondering van woensdag. Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van het park. Het attractiepark is deze dagen geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Attractiepark Toverland opende onlangs een compleet nieuw themagebied en entreegebied. DagjeWeg.NL was bij de opening en testte gelijk de nieuwe attracties uit. Lees meer over nieuwe attracties in Toverland.
Foto 2. Waai uit in de nieuwste achtbaan: Felix. Foto: Attractiepark Toverland.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-07-26 16:35:46 · Gepubliceerd: 2018-07-24 08:58:27 - 870