Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App

Altijd wat te doen in de buurt - nu met kalender vol evenementen

Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App voor Android   Nieuws door
Foto 1. Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App!

10 oktober 2019 Toerisme Landelijk Goed nieuws voor iedereen die regelmatig een leuk dagje uit in de buurt zoekt! De vernieuwde en verbeterde versie van de DagjeWeg.NL App is nu beschikbaar voor Apple en Android. Nieuw: een complete kalender vol evenementen, tentoonstellingen en andere tijdelijke activiteiten.

Evenementen in de buurt

Eindeloos googelen naar een leuke bestemming voor een dagje uit is niet nodig met de vernieuwde DagjeWeg.NL App je Android of iOS-apparaat. Alles wat er in de buurt te zien en te beleven is heb je zo gevonden. Bij het openen van de app krijg je meteen de leukste dagjes weg in de buurt te zien, gebaseerd op je actuele locatie. In de vernieuwde versie van de app krijg je daar de complete kalender van DagjeWeg.NL bij vol evenementen en andere tijdelijke activiteiten in de omgeving. Een tentoonstelling in het plaatselijke museum of een foodfestival in de buurt; met de DagjeWeg.NL App hoef je niks te missen.

Nieuwe features

In de vernieuwde DagjeWeg.NL App zijn de acties van DagjeWeg.NL Tickets beter geïntegreerd. En zie je meteen voor welke uitjes je tickets met korting kunt bestellen. Dit aanbod wordt steeds uitgebreid en vernieuwd. Daarnaast heeft de app nieuwe filteropties. Zo kun je nu doelgroepen kiezen, zoals gezin, kinderen of kleuters. En je kunt aangeven of een uitje specifiek indoor of outdoor moet zijn. Ook kun je een budget voor een dagje uit invullen. Zo vind je gemakkelijk een bestemming die aan jouw eisen voldoet. Door op het hartje te klikken wordt het uitje of evenement toegevoegd aan je favorietenlijst. En heb je altijd iets leuks te doen!

Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App voor je Android of iOS-apparaat.
Foto 2. Met wie ga jij een dagje weg?

Laatst gewijzigd: 2019-10-10 22:55:48 · Gepubliceerd: 2019-10-08 23:04:58 - 741