Liefde én voordeel: het perfecte romantische dagje uit

Pak korting mee met deze uitstapjes voor twee

Romantische dagjes uit   Redactioneel door
Foto 1. I can show you the world... Geen romantisch ritje op een magisch vliegend tapijt, maar wel een prachtig uitzicht voor twee! Foto: Euromast.

7 november 2021 Toerisme Landelijk Terwijl je elkaar intens zwijmelend in de ogen staart, hoef je je niet druk te maken om een langzaam leeglopende portemonnee. Deze afspraakjes zijn namelijk extra voordelig! Bekijk onderstaande romantische uitstapjes met korting om je lief - en je bankrekening - blij mee te maken.

Zwijmelen à la Aladdin

ROTTERDAM - I can show you the world... Een romantisch ritje op een magisch vliegend tapijt zit er in het echt helaas niet in, maar je kunt wel samen de wereld bewonderen vanaf de Euromast! Geen enkel gebouw kan aan het Rotterdamse icoon tippen met zijn 185 meter. De mast torent boven alles uit en biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad.

Geen wederhelft om iets romantisch mee te doen maar wil je je wel alvast voorbereiden op de mooiste dag van jullie leven? Kom met je gevolg voor de lol trouwjurken passen bij Wedding Wonderland in Almere, met korting!

Verrassingsdiner voor twee

ROTTERDAM / UTRECHT / AMSTERDAM - Vlinders in je buik tijdens het voorgerecht, de slappe lach tijdens het hoofdgerecht en zwijmelend staren tijdens het nagerecht. Maar ja, wáár dan? Tijdens het regelen van een dinner date zou wat hulp soms wel fijn zijn. Boek een diner voor twee en laat je verrassen door Verrassingsdiner.nl. Vul een datum, locatie en dieetwensen in en Verrassingsdiner.nl doet de rest. Je wordt gekoppeld aan het perfecte restaurant en er wordt automatisch een tafeltje geboekt. Wat de pot schaft is dus wel een verrassing, maar je krijgt voor een vast bedrag per persoon sowieso twee gangen voorgeschoteld.

Proosten op passie

ERMELO - Aanschuiven in een kroegje en samen proosten op een leuke date is altijd een goed plan. Maar een extra romantische en bijzondere locatie kan geen kwaad. Op het landgoed van Kasteel Staverden vind je een authentiek wit koetshuis. Waar vroeger koetsen stonden, staan nu bierketels. Boek een rondleiding, leer alles over het brouwproces bij Bierbrouwerij Uddelaer en krijg een extra proefglaasje speciaalbier. De brouwmeester vertelt je graag alles over het brouwen en natuurlijk proef je daarna zelf de lekkere biertjes in één van de vroegere stallen.

Romantiek tussen de rozen

ARCEN - Door een mooie tuin wandelen is sowieso al romantisch. Door een mooie kasteeltuin wandelen is nóg romantischer. Verken samen de kasteeltuinen van Kasteel Arcen. Sprookjesachtig en net iets uit een film. Bewonder in het rosarium duizenden bloeiende rozen, wandel hand in hand door de groene vallei. Er is zelfs een speciale Romantische Tuin. Nou, als dat geen garantie is... Boek je tickets met € 2,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Liefs uit Zuid-Limburg

VAALS - Een kaarsje aansteken in de Mariakapel en samen honderden heiligenbeelden bewonderen in Museum Vaals. Gebrandschilderde ramen, klassieke plafondversieringen en een museumcafé met bidstoeltjes en een biechtstoel. Het museumgebouw is al net zo bijzonder als de collectie zelf. Bewonder ruim tweehonderd prachtige heiligenbeelden in deze monumentale kloosterkapel, omgeven door een ruim Kloosterpark waar je mooi kunt wandelen.

Samen wijnen proeven

ARNHEM - Trekken jullie graag een wijntje open? Verras je date met een wijnproeverij in de wijnkelders van het Nederlands Wijnmuseum en ontdek de vinoloog in jezelf. Volg eerst een rondleiding en kom alles te weten over de cultuur en historie van wijn en het unieke brouwproces. En dan is het tijd om te proeven! Kijk elkaar diep in de ogen terwijl je drie lekker wijnen proeft en neem van jullie favoriet een flesje mee naar huis. Voor nog meer romantische momenten samen. Boek nu online tickets met korting voor het Wijnmuseum.

Meer romantiek

Foto 2. Laat je verrassen door Verrassingsdiner.nl en schuif aan voor een diner voor twee. Foto: Verrassingsdiner.nl.

Laatst gewijzigd: 2022-01-24 10:38:05 · Gepubliceerd: 2020-01-29 16:55:19 - 3768