Liefde én voordeel: het perfecte romantische dagje uit

Romantische dagjes uit | Redactioneel door

Pak korting mee met deze uitstapjes voor twee

2 februari 2020 Toerisme Landelijk Terwijl je elkaar intens zwijmelend in de ogen staart, hoef je je niet druk te maken om een langzaam leeglopende portemonnee. Deze afspraakjes zijn namelijk extra voordelig! Vijf romantische uitstapjes met korting om je lief - en je bankrekening - blij mee te maken.

Let op, voorkom verspreiding coronavirus: Houd 2 meter afstand van andere mensen. Verdere tips? Zie richtlijnen van het RIVM.

Foto 1. Een bijzonder museum en heel leuk als date: Instagram-walhalla Youseum in Amsterdam. Foto: Youseum.

Verliefde selfies maken

AMSTERDAM - Smartphone in de aanslag, want dit museum is een Instagramparadijs. Een tijdelijk museum in hartje Amsterdam, waar jij als bezoeker de hoofdrol speelt in de collectie. Je komt verschillende kunstinstallaties tegen die perfect zijn voor een stiekeme kus, een kek kiekje en een goed gesprek. Want een Insta-walhalla klinkt misschien oppervlakkig, maar de installaties zijn vaak dubbelzinnig en zetten je aan het denken over dingen als zelfvertrouwen, groepsdruk en sociale media. Bezoek het Youseum met 37% korting.

Geen wederhelft om iets romantisch mee te doen maar wil je je wel alvast voorbereiden op de mooiste dag van jullie leven? Kom met je gevolg voor de lol trouwjurken passen bij Wedding Wonderland in Almere, met korting!

Verrassingsdiner voor twee

ROTTERDAM / UTRECHT / AMSTERDAM - Vlinders in je buik tijdens het voorgerecht, de slappe lach tijdens het hoofdgerecht en zwijmelend staren tijdens het nagerecht. Maar ja, wáár dan? Tijdens het regelen van een dinner date zou wat hulp soms wel fijn zijn. Boek een diner voor twee en laat je verrassen door SurpriSeat. Vul een datum, locatie en dieetwensen in en SurpriSeat doet de rest. Je wordt gekoppeld aan het perfecte restaurant en er wordt automatisch een tafeltje geboekt. Wat de pot schaft is dus wel een verrassing, maar je krijgt voor een vast bedrag per persoon sowieso twee gangen voorgeschoteld.

Proosten op passie

ERMELO - Aanschuiven in een kroegje en samen proosten op een leuke date is altijd een goed plan. Maar een extra romantische en bijzondere locatie kan geen kwaad. Op het landgoed van Kasteel Staverden vind je een authentiek wit koetshuis. Waar vroeger koetsen stonden, staan nu bierketels. Boek een rondleiding, leer alles over het brouwproces bij Bierbrouwerij Uddelaer en krijg een extra proefglaasje speciaalbier. De brouwmeester vertelt je graag alles over het brouwen en natuurlijk proef je daarna zelf de lekkere biertjes in één van de vroegere stallen.

Glow in the dark date

POELDIJK - Van verliefdheid ga je stralen, maar van glow in the dark minigolf nog meer! Speel glow in the dark minigolf met € 2,- korting per persoon bij Van der Ende Racing Inn. Deze indoor midgetgolfbaan heeft een waanzinnig decor met lichtgevende special effects. Om je heen kijken superhelden, haaien en dino's toe terwijl jullie romantisch een balletje slaan. Je kunt hier ook karten, lasergamen en escaperooms trotseren. Een tip: trek iets wits of juist iets fels aan, dan geef je extra licht op de golfbaan.

Zwijmelen à la Aladdin

LANDELIJK - I can show you the world... Een romantisch ritje op een magisch vliegend tapijt zit er helaas niet in, maar je kunt wel samen de wereld bewonderen vanuit een luchtballon! Een serenade in de wolken, lekker wijntje erbij, verrekijker om je nek en genieten maar. Voor wie hoogtevrees heeft: geen zorgen, dat schijnt in een luchtballon dus geen probleem te zijn. Je krijgt nu tot € 16,- korting op een luchtballonvaart, zweefvliegen of paragliden. Een vlucht met wat extra actie en pit kan dus ook, voor wie durft.

Foto 2. Laat je verrassen door SurpriSeat en schuif aan voor een diner voor twee. Foto: SupriSeat.
Foto 3. Een unieke plek om samen een speciaalbiertje te drinken. In een voormalig koetshuis op een landgoed! Foto: Bierbrouwerij Uddelaer.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 13:53:43 · Gepubliceerd: 2020-01-29 16:55:19 - 1070