Ontsnappen vanuit huis met Escape Room @ Home

Escape Room @ Home |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Online escape game voor alle leeftijden

22 april 2020 Toerisme Landelijk Een online escaperoom voor thuis klinkt als een ideaal thuisuitje, maar is het ook leuk als je met de kinderen thuis zit? Yes. Escape Room @ Home heeft escaperooms voor alle leeftijden. Er zijn al rooms met opdrachten en puzzeltjes voor kinderen vanaf drie jaar. Zo kun je echt met z'n allen een escaperoom trotseren. Bestel een room naar keuze online en speel het op je tablet of telefoon vanuit huis.

Foto 1. Speel de escape game met het hele gezin. Voor iedere leeftijdscategorie is er een room. Foto: Escape Room @ Home.

Online escaperoom? Zo werkt het

Speel de escaperooms van Escape Room @ Home via de app op je tablet of smartphone. Je krijgt één uur de tijd om te ontsnappen - net als bij escaperooms in het echt. Uit welke omgeving je wilt ontsnappen en hoe moeilijk de puzzels moeten zijn die je gaandeweg tegenkomt, kies je zelf. Er zijn foto- en video-opdrachten, (online) zoekopdrachten en verschillende soorten raadsels. Met elke volbrachte taak kom je weer een stapje dichterbij de uitgang. De uitgang van de boerderij, het kasteel, het spookhuis of een pand in New York. Je hebt keuze uit tig thema's en leeftijdscategorieën! Spelen kan solo of met een groep. Goed om te weten: een groep kan niet groter zijn dan vijf deelnemers.

Boek je eigen Escape Room @ Home

Boek de escaperoom naar keuze. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en je inloggegevens van de app. Let op: met deze unieke inlog kun je de game één keer spelen. Wanneer je speelt, bepaal je zelf. Een game duurt maximaal één uur. Boek een Escape Room @ Home met korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Dagje uit met korting

Bekijk op DagjeWeg.NL Tickets alle aanbiedingen voor dagjes uit met korting en leuke extra's. Je kunt gelijk je tijdslot boeken.
Foto 2. Er zijn al online escaperooms voor kinderen vanaf drie jaar. Foto: Escape Room @ Home.
Foto 3. Voer opdrachten uit om aanwijzingen te verzamelen. Foto: Escape Room @ Home.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-02 10:09:58 · Gepubliceerd: 2020-04-22 09:57:04 - 1161