Drive-in theater! Geniet in de auto van familievoorstelling Juf Roos

Jaarbeurs in Utrecht | Nieuws door

Relax op de achterbank terwijl de kinderen voorin lekker meedoen

13 mei 2020 Showbizz Utrecht, Utrecht Stap met het hele gezin in de auto en rij de Jaarbeurs in Utrecht binnen om de show te zien van kinderhelden Juf Roos en Gijs. Een familievoorstelling zoals je nog nooit hebt meegemaakt, want je kijkt met zijn allen vanuit de eigen auto. Dat kan omdat de hal helemaal is omgebouwd tot een speciaal drive-in theater. Compleet met extra hoog toneel, zodat iedereen de show goed kan zien. De show speelt drie keer op 13 juni. Wees er op tijd bij, want per show is er slechts plek voor 100 auto's.

Foto 1. Met de kinderen veilig naar een voorstelling van Juf Roos? Dat kan in het eerste drive-in theater van Nederland! Foto: Arjo Frank Kievits

Eerste drive-in theater van Nederland

Juf Roos is een held, dat weten miljoenen Nederlandse kinderen die op YouTube haar avonturen bekijken. Zo'n held laat zich door niets tegenhouden om een show te geven, ook niet door dichte theaters. In de Jaarbeurs in Utrecht wordt hard gewerkt aan het eerste drive-in theater van Nederland, waar je met het hele gezin van de show kunt genieten. Gewoon vanuit je eigen auto! Grappig: het geluid komt uit de autoradio, via een speciale FM frequentie. Daardoor en dankzij het hoge toneel en de grote videoschermen is de show op elke plek in de grote Jaarbeurshal goed te volgen. Dat wordt meezingen!

Kinderen achter het stuur

Zodra de auto op zijn plek staat wordt van de ouders verwacht dat ze naar de achterbank verhuizen. Bij deze vrolijke voorstelling Juf Roos gaat op vakantie is het de bedoeling dat de kinderen voorin zitten. Niet alleen om het toneel beter te kunnen zien, maar ook om mee te doen. Want ze moeten Juf Roos en Gijs helpen om tante Tulp te vinden, bij wie ze komen logeren. En hoe zit het met het weggelopen hondje dat ze hebben gevonden?

Bij de populaire Juf Roos hit 'De wielen van de bus' worden de kinderen uitgenodigd om mee te toeteren met het liedje, de voorlichten van de auto aan en uit te doen en de ruitenwissers te laten bewegen. Reken maar dat ze daar van genieten. En als ouder kun je vanaf de achterbank alles goed in de gaten houden.

Binnen in een grote hal

Deze drive-in theatershow is binnen in een grote hal van de Jaarbeurs. Zo kan het weer geen roet in het eten strooien. Al regent het pijpenstelen, je hebt er in dit drive-in theater geen last van. Van de zon en een hete auto trouwens ook niet. In de hal blijft het altijd lekker koel.

Goed om te weten

  • De Juf Roos drive-in show is op 13 juni in Hal 12 van de Jaarbeurs in Utrecht, ingang op de Fentener van Vlissingenkade 1;
  • De voorstelling duurt een uur en wordt drie keer gespeeld: om 12:00 uur, om 14:00 uur en om 16:00 uur;
  • Er worden per voorstelling maar 100 auto's toegelaten, dus wees er op tijd bij;
  • Kennen jullie Juf Roos en Gijs nog niet? Kijk dan een van haar avonturen op het YouTubekanaal van Juf Roos.
Foto 2. Miljoenen kinderen kennen Juf Roos en Gijs van de video's op hun YouTubekanaal. Foto: Arjo Frank Kievits

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-05-13 16:04:34 · Gepubliceerd: 2020-05-13 14:56:57 - 712