Voor de Formule 1-fans: race in de McLaren sim

Stap in de McLaren sim en beleef een toffe gratis(!) F1-ervaring

Nieuws door
Foto 1. De truck waarin de racing sim te vinden is. Foto: &Gagement

archief oud artikel 2 augustus 2023 Sport Stoot jij Max Verstappen van zijn oppermachtige Formule 1-troon? Bewijs hoe goed je bent in racen tijdens de GP-Experience die wordt georganiseerd door Formule 1-team McLaren. In de maand augustus reizen zij in vier weekenden door Nederland heen als voorbereiding op de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort.

McLaren in Nederland

Aan het einde van de maand augustus staat de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort alweer op de planning. Kun je niet wachten tot het zover is? Dan heeft McLaren wat leuks voor je! De vier weekenden van de maand reist het Britse Formule 1-team door ons land met een fantastische F1-ervaring: de McLaren sim. Beleef hoe coureurs Lando Norris en Oscar Piastri simracen en probeer het zelf uit. Speel de simrace-wedstrijd en doe het VR pitstop-spel. Ook krijg je de kans om meer te weten te komen over het Formule 1-team.

Elk weekend is de McLaren sim in een andere stad te vinden:

In de schoenen van een coureur

McLaren is op zoek naar lokaal talent en nodigt daarom de Nederlandse fans uit om de racing sim uit te proberen. Aan het einde van de tour worden de beste racers uit elke stad in de finale tegenover elkaar gezet. En ben je de allersnelste? Dan win je toffe merchandise en een VIP tour bij het McLaren Shadow esports-team en hun trainingsfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Goed om te weten:

  • Je mag alleen deelnemen als je ouder dan 24 jaar bent.
  • Deelname is volledig gratis.
  • Aanmelden is niet verplicht. Als het heel druk is, kun je een tijdsslot op locatie aanvragen.
Foto 2. De truck waarin de racing sim te vinden is. Foto: &Gagement

Laatst gewijzigd: 2023-08-02 14:45:31 · Gepubliceerd: 2 augustus 2023 - 2766