Onbeperkt pannenkoeken eten

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van De Pannenkoekenboot. |  
Redactioneel door

21 oktober 2005 Rotterdam, Gelderland Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van De Snerttram is er van 26 oktober tot en met 26 april 2006 een speciale jubileumtour van een rondrit met de Snerttram door Rotterdam én vaartocht over de Maas met de Pannenkoekenboot. Aan boord kan er onbeperkt pannenkoeken worden gegeten in alle soorten en maten.

Pannenkoeken eten op het water

Iedere woensdagmiddag van 16.15 tot 19.00 uur kan er gebruik worden gemaakt van de speciale jubileumtour. Met De Snerttram wordt eerst een rondrit door de stad Rotterdam gemaakt, waarna de skyline van Rotterdam per Pannenkoekenboot wordt bezichtigd. Tijdens de rondvaart kan er onbeperkt pannenkoeken worden gegeten. Keus uit appel-, spek- en naturelpannenkoeken en gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en hagelslag. Voor de kleintjes is er een ballenbak in het ruim van de Pannenkoekenboot. Vanuit de Parkhaven in Rotterdam worden de bezoekers naar De Snerttram gebracht, welke eindigt bij de Pannenkoekenboot. Rond de klok van 19.00 uur zijn de bezoekers terug in Parkhaven.

Andere arrangementen

Naast het speciale Jubileumtour-arrangement zijn er verschillende andere arrangementen te boeken. Zoals kinderfeestjes, alleen een rondvaart met de Pannenkoekenboot of een avondcruise van drie uur. Ook is het mogelijk een brunchvaart in Rotterdam te boeken. Deze vindt iedere eerste zondag van de maand plaats en dan wordt er een twee uur durende brunchvaart gehouden met pannenkoeken en broodjes. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u het volgende nummer bellen: 010-4367295.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-10-21 14:13:00 - 3826