De Nederlandse Modelspoordagen

Meer informatie vindt u op de site van de Evenementenhal in Rijswijk. |  
Redactioneel door

Treinen in elk formaat

19 januari 2006 Rijswijk, Noord-Brabant In het weekend van 21 en 22 januari staat de Evenementenhal in Rijswijk bol van de treinen en sporen. Het is weer tijd voor de elfde editie van de Nederlandse Modelspoordagen.

De Modelspoordagen

Op het gebied van modelsporen is er veel te vinden, te koop en te zien. Op de Nederlandse Modelspoordagen zijn verschillende stands aanwezig. Zo is te zien hoe een digitale of analoge aansturing werkt, hoe een scenery ontworpen en gebouwd kan worden en welk stroomsysteem en merk het beste gebruikt kan worden. Bij de stands van modulebanen wordt er veel informatie gegeven over nieuwe treinartikelen en gereedschap. Er is ook volop fotomateriaal, video’s en computerapparatuur te bekijken. En natuurlijk een ruime keuze aan boeken en tijdschriften.

Tweedehands markt

De verschillende verenigingen van modelspoorbanen zijn ook present met een groot aanbod. Dit varieert in heel groot tot heel klein en precies. Op de tweedehands markt en de markt voor verzamelmodellen is een groot aanbod aanwezig van voornamelijk treinen en toebehoren. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur op beide dagen, 21 en 22 januari.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2006-01-19 10:54:06 - 919