noord-brabant

Noord Brabant Culinair uitje (74)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

entree vanaf € 27,50

Eetcafé Den Overkant

RIEL, NOORD-BRABANT - Restaurant Den Overkant staat midden in Riel. In het kindvriendelijke eetcafé krijg je goed eten tegen een eerlijke prijs, en voor kinderen is er een speeltuin. Voor ouders is er een deels overdekt terras.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,95

kinderen vanaf € 3,50

Theetuin, huiskamercafé en restaurant Beneden Sas

DE HEEN, NOORD-BRABANT - Beneden Sas is niet 'slechts' een theetuin, maar er zijn ook heerlijke maaltijden en zachte bedden te vinden. Daarnaast is dit het startpunt voor wandelroutes door de Dintelse Gorzen.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 18,50

Eetbar Dit

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Geniet van kleine hapjes bij Eetbar Dit. Deel alles samen met een tafelgenoot en geniet van de heerlijkste culinaire hoogstandjes!

elke dag geopend

entree vanaf € 6,50

Restaurant Die Heere Sewentien

ROSMALEN, NOORD-BRABANT - In een oude boerderij verwennen Barbara en Maurice Box hun gasten met inventieve gerechten. Geniet in restaurant Die Heere Sewentien van heerlijk eten en de stijlvolle omgeving.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 46,00

Restaurant 't Misverstant

VUGHT, NOORD-BRABANT - Restaurant 't Misverstant is te vinden op één van de mooiste stekjes van Vught, vlak bij 's-Hertogenbosch. Geniet hier van heerlijke zelfgemaakte gerechten in een stijlvolle ambiance. Een perfecte plek voor een zakenlunch.

's zondags gesloten

entree vanaf € 55,00

Van de redactie

UITagenda