noord-brabant

Noord Brabant Culinair uitje (78)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

entree vanaf € 27,50

Walking Dinner Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Heerlijk eten en ondertussen de stad Den Bosch ontdekken. De twee ingrediënten voor een Walking Dinner, een perfecte combinatie van wandelen en eten.

elke dag geopend

entree vanaf € 59,50

Bar Bistro Calypso

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Bij Bar Bistro Calypso, oftewel de stadshuiskamer van Eindhoven, kun je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 6,50

Humphrey's Breda

BREDA, NOORD-BRABANT - Vlak bij de grote Markt in Breda ligt het gezellige restaurant Humphrey's Breda. Kom hier dineren in sfeer met een prachtig uitzicht op de Onze Lieve Vrouwekerk.

elke dag geopend

entree vanaf € 26,95

Bistro De Dorpsherberg

OISTERWIJK, NOORD-BRABANT - Kom heerlijk eten bij Bistro De Dorpsherberg, waar een gezellige en huiselijke ambiance te vinden is. Ook af te huren voor feesten!

elke dag geopend

entree vanaf € 8,50

Roels Eten en Drinken

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Kom voor een lunch of een diner naar Roels Eten en Drinken. Geniet na bij de open haard met een kopje koffie of neem in de zomer een wijntje op het terras.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,50

Restaurant De Lindehof

NUENEN, NOORD-BRABANT - Geniet van een eigentijds totaalconcept: culinaire hoogstandjes in een gastvrije ambiance in Restaurant De Lindehof in Nuenen, met twee Michelinsterren.

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 57,50

Restaurant en pannenkoekenhuis De Hoijse Hoeve

SOMEREN, NOORD-BRABANT - Pannenkoeken- en streekproductenrestaurant De Hoijse Hoeve ligt in een prachtige omgeving. Het is hier genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, maar ook van een malse steak van de grill. Op de menukaart staan specialiteiten uit de streek.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 6,75

kinderen vanaf € 4,00

Restaurant Mijn Keuken

WOUW, NOORD-BRABANT - Restaurant Mijn Keuken biedt vele mogelijkheden waarbij kwaliteit voorop staat. Proef de vis uit de Oosterschelde of de asperges uit Bergen op Zoom!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 70,00

Restaurant Kek

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Restaurant Kek in Den Bosch is gezellig en landelijk, maar toch ook bij de tijd. Interieur en menukaart zijn trendy en stijlvol, met kreeft, sashimi en gedroogd vlees.

elke dag geopend

entree vanaf € 21,50

Theetuin, huiskamercafé en restaurant Beneden Sas

DE HEEN, NOORD-BRABANT - Beneden Sas is niet 'slechts' een theetuin, maar er zijn ook heerlijke maaltijden en zachte bedden te vinden. Daarnaast is dit het startpunt voor wandelroutes door de Dintelse Gorzen.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 18,50

Eetcafé Den Overkant

RIEL, NOORD-BRABANT - Restaurant Den Overkant staat midden in Riel. In het kindvriendelijke eetcafé krijg je goed eten tegen een eerlijke prijs, en voor kinderen is er een speeltuin. Voor ouders is er een deels overdekt terras.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,95

kinderen vanaf € 3,50

Van de redactie