noord-holland

Noord Holland Culinair uitje (137)

Stijlvol dineren in de Dinner Train

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Uit eten op een wel hele unieke locatie: de coupé van de Dinner Train! De trein brengt je door het Groene Hart terwijl jij geniet van een viergangendiner. Mmm!

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 4017173 voor meer informatie

entree vanaf € 89,00

Restaurant Bickers aan de Werf

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Restaurant Bickers aan de Werf serveert een lunch, diner of uitgebreide high tea op een mooie locatie bij de jachthaven aan het Westerdok in Amsterdam.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 18,00

Texelse Bierbrouwerij

OUDESCHILD, NOORD-HOLLAND - De Texelse Bierbrouwerij is één en al sfeer. Volg een rondleiding en ontdek hoe het Texelse speciaalbier gebrouwen wordt. En natuurlijk hoe het smaakt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Brasserie La Bouche

BADHOEVEDORP, NOORD-HOLLAND - Verrukkelijk eten kan bij Brasserie La Bouche, voorheen restaurant De Herbergh van Badhoevedorp. In de keuken van La Bouche zwaait Chef de Cuisine Simon de Wit de scepter. Deze topkok is gespecialiseerd in de Franse keuken.

elke dag geopend

entree vanaf € 29,50

Restaurant Long Pura

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Restaurant Long Pura in Amsterdam biedt traditionele gerechten uit Indonesië. Geniet van een prachtig interieur en een gastvrije bediening.

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Anne & Max Amsterdam Zuid

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Op zoek naar een gezellig koffiecafé in Amsterdam Zuid? Anne & Max serveren de lekkerste ontbijtjes, lunches, koffie, taart en High Tea's in hun gezellige woonkamer.

elke dag geopend

entree vanaf € 2,25

Humphrey's Amsterdam Spuistraat

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Restaurant Humphrey's aan de Spuistraat in Amsterdam zorgt voor een heerlijk avondje weg. Geniet hier in een knusse en stijlvolle entourage van een driegangen keuzemenu.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 27,50

kinderen vanaf € 12,50

Restaurant Veer

ANNA PAULOWNA, NOORD-HOLLAND - Op het prachtige landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna staat Restaurant Veer al te wachten op gasten. Op deze sfeervolle locatie kun je terecht voor koffie, thee en meer.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

entree onbekend

Restaurant SouKitchen

HILVERSUM, NOORD-HOLLAND - Bij restaurant Soul Kitchen in Hilversum is het de hele dag door goed toeven. Proef de verschillende tapas en geniet van de mediterraanse sfeer.

elke dag geopend

entree onbekend

De Culinaire Werkplaats

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De Culinaire Werkplaats werkt met verse ingrediënten en heeft een heel eigen kijk op groenten, fruit en brood. Verrassend en inspirerend!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 47,50