Uitstapjes vlakbij Heemtuin & Natuurpark...

Noord-Nederlands Trein en Tram Museum

zuidbroek, Groningen (2.9km)  -  In het oudste stationgebouw van Groningen is het Noord-Nederlands Trein en Tram Museum te vinden. Het Noord-Nederlandse verleden van trein en tram is hier te bezichtigen.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Watersportcentre Eijkelhof Veendam

veendam, Groningen (3.52km)  -  Leren waterskiĆ«n of gewoon lekker kicken op het water? Op de waterskikabelbaan van Watersportcentre Eijkelhof Veendam vinden bezoekers het ultieme waterskiplezier.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 16:00 uur tot 19:00 uur 

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (3.71km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 788 782 

Veenkoloniaal Museum

veendam, Groningen (3.74km)  -  Leer alles over de geschiedenis van Oost-Groningen en bezoek de interessante wisselende exposities in het Veenkoloniaal Museum.

elke dag geopend 

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (3.74km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

elke dag geopend 

Bowlingbaan en skicentrum De Veenpoort

veendam, Groningen (4.29km)  -  Kom gezellig bowlen op de banen van De Veenpoort of ga de uitdaging aan en waag je op de skibaan.

elke dag geopend 

Groninger Schaatsmuseum

sappemeer, Groningen (4.81km)  -  Zodra je een stap zet in het Groninger Schaatsmuseum begint het al te kriebelen: je wil gelijk zelf de ijzers onderbinden! Bewonder hier een grote collectie schaatsen.

open op zondag 

Divecenter New Atlantis

sappemeer, Groningen (4.97km)  -  Ontdek hoe het is los te zijn van de zwaartekracht en bewonder de onderwaterwereld! Neem een duikles bij Divecenter New Atlantis.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen