Uitstapjes vlakbij Themavaartochten op het IJ

Lush Centraal Station Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend 

Literaire wandelroute - Arnon Grunberg

amsterdam-zuidoost, Noord-Holland (0.27km)  -  Struin door Amsterdam-Zuid, in de voetsporen van schrijver Arnon Grunberg. De app Literaire Routes neemt je aan de hand, met tussendoor eenentwintig stops.

elke dag geopend 

Speur naar de leukste plekjes met Amsterdam City Trail

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Met de Amsterdam City Trail van Qula ga je met je smartphone op zoek naar twintig verborgen plekken in de stad! Voer raadsels, puzzels en opdrachten uit voor zoveel mogelijk punten.

elke dag geopend 

Op avontuur in de filmwereld in Eye

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Stap binnen in de magische wereld van Eye. Ontdek alles over films in het Panorama, volg een spannende filmspeurtocht en bekijk je favoriete fragmenten op bijna honderd beeldschermen in één kamer.

elke dag geopend 

A'DAM VR Game Park

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Bezoek A'DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games.

elke dag geopend 

Dille & Kamille Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Dille & Kamille Amsterdam ligt vlak bij het Centraal Station. Loop gezellig binnen en geniet van de heerlijkste geuren! Met het robuuste keukengerei van Dille & Kamille wordt koken een feest.

elke dag geopend 

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

elke dag geopend 

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

open op zaterdag 

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.46km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

elke dag geopend 

Splash! Verken Amsterdam in een amfibiebus

amsterdam, Noord-Holland (0.51km)  -  Bewonder de hotspots van onze hoofdstad met Splashtours Amsterdam. Stap aan boord van de amfibiebus, een bus en boot in één, die je meeneemt door de straten én door de grachten. Een unieke manier om Amsterdam te verkennen!

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

elke dag geopend 

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.54km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

elke dag geopend 

Online Boot Huren Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.57km)  -  Een rondje met de Ik Hou van Holland Boot of Smartlappen Boot: Boot Huren Online Amsterdam biedt verschillende arrangementen.

elke dag geopend 

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

elke dag geopend 

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.63km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 21 520 133 

Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.64km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Yellow Bike - Fietsen, wandelen en varen

amsterdam, Noord-Holland (0.65km)  -  Stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam. Met Yellow Bike doorkruis je de hele stad!

elke dag geopend 

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.65km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Themavaartochten op het IJ