1

Uitstapjes vlakbij Themavaartochten op het IJ

Audioreis Nieuw Land

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Stap in de trein en ontdek de mooiste verhalen van Nieuw Land. De audiotour start in Amsterdam en eindigt in Lelystad.

Op avontuur in de filmwereld in Eye

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Stap binnen in de magische wereld van Eye. Ontdek alles over films in het Panorama, volg een spannende filmspeurtocht en bekijk je favoriete fragmenten op bijna honderd beeldschermen in één kamer.

Spannende outdoor escape games bij Quest Escapes

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Bij Quest Escapes ga je op avontuur in de buitenlucht met de games The Chase, dat is geïnspireerd op YouTube hit ‘Jachtseizoen', Narcos en Sherlock. Kies zelf een buitenlocatie en de strijd kan beginnen!

A'DAM VR Game Park

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Bezoek A'DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games.

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.46km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.52km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.54km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

Online Boot Huren Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.57km)  -  Een rondje met de Ik Hou van Holland Boot of Smartlappen Boot: Boot Huren Online Amsterdam biedt verschillende arrangementen.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.62km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.63km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.64km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.65km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.66km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (0.66km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Multatuli Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Het Multatuli Museum in Amsterdam staat geheel in het teken van de negentiende-eeuwse schrijver Multatuli, het pseudoniem van Eduard Douwes Dekker.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Themavaartochten op het IJ