1

Natuuractiviteitencentrum De Koppel

hardenberg, Overijssel (0.01km)  -  Meer weten over de natuur in en om Hardenberg? Dan is Natuuractiviteitencentrum De Koppel je startpunt. Duik de ontdekhoek in of ga op expeditie in de Koppeltuinen.

Theater De Voorveghter

hardenberg, Overijssel (1.13km)  -  Cultuur beleef je in Hardenberg in Theater De Voorveghter. In een gezellige accommodatie beleef je hier een ontspannen avondje uit.

Bios Hardenberg

hardenberg, Overijssel (1.13km)  -  In de Bios Hardenberg geniet je van de nieuwste films. Ook zijn er regelmatig live-vertoningen van grote concerten, opera's of balletuitvoeringen in binnen- en buitenland.

Filmhuis Hardenberg

hardenberg, Overijssel (1.13km)  -  In de accommodatie van Bios Hardenberg toont Filmhuis Hardenberg bijzondere films: klassiekers, documentaires of films die veel publiciteit hebben gekregen. Dit zijn in de meeste gevallen geen grote commerciële kaskrakers.

Evenementenhal Hardenberg

hardenberg, Overijssel (1.14km)  -  Bij Evenementenhal Hardenberg is haast alles mogelijk. Van beurzen tot concerten en van vergaderingen tot bruiloften. Bezoek een beurs of organiseer het zelf!

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (1.96km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

Zwemparadijs de Zandstuve

rheeze, Overijssel (2.18km)  -  Camping de Zandstuve heeft een subtropisch zwembad en een waterspeeltuin! Op zomerse dagen ligt het buitenbad klaar voor een verfrissende duik.

Cobus Speelkasteel

rheeze, Overijssel (2.18km)  -  Cobus Speelkasteel is een indoor speeltuin voor kinderen tot en met tien jaar op Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze.

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (2.21km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Zandverstuiving Rheezerbelten

rheeze, Overijssel (3.33km)  -  Verwonder je op Zandverstuiving Rheezerbelten over de prachtige natuur van het Vechtdal. Maak een wandeling of ga picknicken met het hele gezin!

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (3.55km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

Wandel door de prachtige Vijvertuinen van Ada Hofman

loozen, Overijssel (4.4km)  -  De prachtige Vijvertuinen van Ada Hofman bevatten wel vijftig vijvers prachtige waterplanten die het water kraakhelder houden. De ontwerpster, Ada Hofman, heeft een grote verzamelingen planten, struiken en bomen bijeengebracht.

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (5.26km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

Vergaderen in Slagharen

slagharen, Overijssel (7.28km)  -  Attractiepark Slagharen is meer dan een pretpark: het is ook een prima plek voor unieke vergaderingen. Alle vergaderarrangementen worden op maat gemaakt.

Slagharen Accommodaties

slagharen, Overijssel (7.28km)  -  Overnachten bij Slagharen Accommodaties is een must voor liefhebbers van Amerika en westerns. De lodges in Vakantiepark Slagharen zijn namelijk in Amerikaanse stijl, compleet met Indianen dreamcatchers aan de muur.

Spa, Wellness & Fitness bij Beerze Bulten

beerze, Overijssel (7.85km)  -  Ultiem ontspannen, dat kan bij het Spa, Wellness & Fitness van Beerze Bulten. De diverse sauna's, uitgebreide fitnessruimte en de intieme beautysalon zorgen voor een unieke behandeling vol aandacht en ontspanning.

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel (8.59km)  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

Restaurant en indoor speeltuin De Wolventuin

stegeren, Overijssel (8.7km)  -  Laat het weer buiten voor wat het is en ontdek de indoor speelwereld met zones voor jonge en oude kinderen van De Wolventuin in Ommen. Eet ondertussen een hapje in het restaurant met binnentuin.

Hoeve Bosman

de krim, Overijssel (8.71km)  -  Bij Hoeve Bosman ervaar je het boerenleven in optima forma! Kinderen leren alles over het boerenleven op het Klompenpad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wildwater kanobaan Hardenberg