1

Uitstapjes vlakbij Zalencentrum Spalink

Veenmuseum Vriezenveen

westerhaar-vriezenveensewijk, Overijssel (2.87km)  -  Hoe leefden de veenarbeiders vroeger, en waar gaven ze hun geld aan uit? Ontdek het verhaal van veen en turfsteken in Veenmuseum Vriezenveen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 november, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Historisch Museum Vriezenveen

vriezenveen, Overijssel (5.72km)  -  Wat hebben één van de grootste branden in de Nederlandse geschiedenis, het (inter)nationaal bekende ondergoed van Jansen en Talinus en de grootste bankroof in Nederland met elkaar te maken?

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Zwembad de Vlaskoel

tubbergen, Overijssel (6.77km)  -  Zwembad de Vlaskoel is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad bij Tubbergen doe je diverse activiteiten en kun je zwemmen in verschillende baden. Neem deel aan een variatie aan lessen en workshops, gegeven door ervaren...

elke dag geopend 

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (7.07km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 15 16 00 00 

Droste's wellness op de boerderij

tubbergen, Overijssel (7.25km)  -  Een ayurvedische massage op de boerderij in Twente: dat is volledig lichamelijk en geestelijk ontspannen! De lichaamsmassage boek je bij je verblijf in Droste's Boerderijlodges of in Droste's Herberg.

elke dag geopend 

Droste's Boerderijlodges

tubbergen, Overijssel (7.25km)  -  Snuif de sfeer op van het Twentse platteland en verblijf in een hippe Boerderijlodge van Droste's. Je vindt de vakantieverblijven in verschillende boerderijen rondom Tubbergen. De lodges zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben een...

elke dag geopend 

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (7.63km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zalencentrum Spalink