1

Uitstapjes vlakbij Groepsuitje in België met...

Het Kindermuseum

brussel, Brussel  -  Speciaal voor kinderen is er het Kindermuseum in Brussel. Kinderen kunnen zichzelf en anderen beter leren kennen door middel van ludieke voorstellingen.

experience.Brussels

brussel, Belgie  -  Naast experience.brussels zetelt de Brusselse Regering. Maar je kunt ook binnenkijken in dit imposante gebouw en in de tentoonstelling zien wat er speelt in Brussel. Laat je verrassen!

Mode en Kant Museum

brussel, Brussel  -  Avondjurken, mantels, korsetten en vooral heel veel prachtig kant. De uitgebreide collectie van het Mode en Kant museum geeft een overzicht van de mode van de West-Europese burgers van de 18e eeuw tot nu. Het Mode en Kant museum is het enige...

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Trammuseum Brussel

brussel, Belgie  -  De tram: een begrip in grote steden. Maar hoe kwam de tram tot wat hij nu is? In het Brussels Trammuseum ontdek je de geschiedenis van de tram aan de hand van een prachtige collectie voertuigen.

Design Museum Brussels

brussel, Brussel  -  Plastic bedden, plastic cactussen. Wat vind jij: kitsch of kunst? Stap binnen in het Design Museum en ontdek het zelf! Het Brussels Design Museum is gewijd aan het design van de twintigste eeuw en van vandaag de dag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsuitje in België met TB Events