Uitstapjes vlakbij Automuseum Classic Park

Museum Vekemans

boxtel, Noord-Brabant (1.97km)  -  Wassen en strijken lijkt zo gewoon, maar wie iets beter kijkt ziet een hele boeiende geschiedenis. In het Museum Vekemans duikt de bezoeker in deze geschiedenis!

Oertijdmuseum Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (2.67km)  -  Oertijdmuseum Boxtel brengt de geschiedenis van Nederlandse aarde in beeld. Het museum heeft 1000 vierkante meter aan expositieruimtes. Er ligt onder andere een skelet van één van de oudste mensen ooit gevonden: Lucy.

Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (3.92km)  -  In Rosarium De Vorst zijn meer dan tweehonderd verschillende klim- en perkrozen en tientallen stamrozen te bewonderen. Op zoek naar een bijzondere roos voor in de tuin? Rozenbedrijf De Vorst in Boxtel is het juiste adres!

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant (4.14km)  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

Pannenkoekenboerderij De Kabouter

schijndel, Noord-Brabant (6.98km)  -  Zin in lekkere pannenkoeken? Pannenkoekenboerderij De Kabouter heeft de pan al warm! Kinderen die zijn uitgegeten, leven zich in de achtertuin uit in de leuke speeltuin, racen op de skelters en springen op de trampoline.

De Rode Haktol

oirschot, Noord-Brabant (7.5km)  -  De Rode Haktol is een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich uitstekend in de lego- en videohoek terwijl de ouders kiezen uit één van de 240 verschillende soorten pannenkoeken!

BestZOO

best, Noord-Brabant (7.93km)  -  Zuid-Amerikaanse apen, beermarters, servals en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

Dagje plezier bij Toon Vertier

oirschot, Noord-Brabant (7.94km)  -  Een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of toch maar een Hollandse avond, Wie is de Mol of een Dagje Brabant of Toeren op grootmoeders Solex? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Toon Vertier!

Pannenkoekenhuis Belveren

haaren, Noord-Brabant (8.08km)  -  Pannenkoekenhuis Belveren ligt in het Brabantse dorp Haaren, vlakbij Oisterwijk. Het pannenkoekenhuis ligt bij het prachtige natuurgebied Kampina. Schuif aan want de keuze uit pannenkoeken is hier ruim. Er staan meer dan 290 soorten op de menukaart.

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (8.17km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie en kunst van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Biobest Theater

best, Noord-Brabant (9.55km)  -  Op het balkon of beneden genieten van een film? In theater Biobest heb je de keuze! De bioscoop uit 1947 heeft één zaal waar dagelijks de nieuwste films worden gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam altijd te reserveren.

Geniemuseum

vught, Noord-Brabant (9.57km)  -  In het Geniemuseum leer je alles over het leger en oorlogsgeschiedenis. Hier is binnen en buiten van alles te vinden over de Genie, een onderdeel van de Landmacht.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Automuseum Classic Park