Uitstapjes vlakbij Dreams Surfschool

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (3.31km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (4.93km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Bowling Ockenburgh Active

den haag, Zuid-Holland (4.99km)  -  Onderbreek de vergadering en ga lekker bowlen op één van de twaalf kunststofbanen. Of vier je kinderfeestje bij Ockenburgh Active in! Discobowlen is hier ook mogelijk.

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (5.3km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (5.32km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (5.85km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

Jutterskeet in Kijkduin

kijkduin, Zuid-Holland (5.92km)  -  Duik in het leven van een strandjutter in de Jutterskeet in Kijkduin. Ome Jan laat je zijn vondsten zien en vertelt je alles over zijn passie. En je helpt natuurlijk ook een handje mee.

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (6.46km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

De Waterthor

den haag, Zuid-Holland (6.76km)  -  Kom gezellig zwemmen bij Zwembad De Waterthor in Den Haag! Zwem een wedstrijdje in het wedstrijdbad, volg een les in het instructiebad of speel met de kinderen in het peuterbad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dreams Surfschool