Indoor Skicenter Topfit

middelkerke, België (0.4km)  -  Kom skiën, snowboarden, squashen en nog veel meer bij Indoor Skicenter Topfit! Ideaal voor een (kinder)feestje.

Strand in Oostende

oostende, West-Vlaanderen (2.18km)  -  Het gele zand aan de kust bij Oostende is een geliefde eindbestemming voor dagjesmensen. Geniet ook van het heerlijke strand aan de Noordzee.

Wellington Paardenrenbaan

oostende, België (4.84km)  -  Dravende paarden in actie! Bekijk ze tijdens een wedstrijdje galoprennen in de zomer in de Wellington Paardenrenbaan.

Museum Villa Les Zéphyrs

middelkerke, West-Vlaanderen (5.76km)  -  Villa Les Zéphyrs is een historisch bezoekerscentrum, waar je ontdekt hoe een rijke familie in de jaren '30 de vakantie doorbracht in Westende.

Mu.ZEE

oostende, West-Vlaanderen (5.77km)  -  Ontdek de verhalen van de rijke Belgische kunst in de 19e en 20e eeuw! Mu.ZEE laat je op een vrije en ongedwongen manier omgaan met kunst.

Kursaal Oostende

oostende, België (6.06km)  -  Kursaal Oostende is een prachtig historisch gebouw. Centraal ligt de grote concertzaal waar de grootste sterren der aarde hebben opgetreden. Rondom de zaal vind je verschillende restaurants, loungebars en een casino.

Oostendse Visserskaai

oostende, West-Vlaanderen (6.65km)  -  Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

Strand in Middelkerke

middelkerke, West-Vlaanderen (6.73km)  -  Middelkerke heeft de meeste meters strand van alle badplaatsen in België. Kom genieten van een heerlijk dagje aan zee!

Havenrondvaart in Zeebrugge

zeebrugge, West-Vlaanderen (6.73km)  -  Maak een rondvaart door de grote haven van Zeebrugge met passagiersboot 'Zephira'. Onderweg zie je het havenbedrijf in volle actie, een spektakel om te zien.

Fort Napoleon

oostende, België (7.76km)  -  Napoleon vreesde een aanval van Engeland en bouwde een imposant fort in de duinen van Oostende. Napoleon is allang verdwenen, maar het fort staat er nog!

Natuurreservaat De IJzermonding

nieuwpoort, West-Vlaanderen (8.95km)  -  Natuurreservaat de IJzermonding in West-Vlaanderen is een uniek natuurgebied, waar zout zeewater en het zoete rivierwater vermengen. Spot zeehonden!

Kinderboerderij De Lenspolder

nieuwpoort, West-Vlaanderen (10.06km)  -  Kinderboerderij De Lenspolder is een heerlijke plek voor kinderen om de natuur en het boerenleven te ontdekken. Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten.

Strand in Nieuwpoort

nieuwpoort, West-Vlaanderen (10.55km)  -  Het strand bij Nieuwpoort is een heerlijk dagje uit. Of het nu strandweer is of niet, hier valt van alles te beleven.

Lange Max Museum

koekelare, België (13.09km)  -  In het Lange Max Museum ontdek je alles over de Duitse kant van de Eerste Wereldoorlog. Er is speciale aandacht voor het reusachtig kanon Lange Max, dat werd gebruikt om Duinkerke te beschieten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Verblijfpark Calypso