1

Uitstapjes vlakbij Restaurant De Werf

Historische markt Veere

veere, Zeeland (0.09km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 30 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Veere

veere, Zeeland (0.12km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

elke dag geopend 

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (0.13km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

soms geopend op zondag 

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (0.18km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

elke dag geopend 

't Waepen van Veere

veere, Zeeland (0.19km)  -  De smaak van Zeeland smelt op de tong bij 't Waepen van Veere. Dit knusse hotel-restaurant in het hart van Veere verwent haar gasten met streekproducten en luxe hotelkamers.

elke dag geopend 

Auberge Campveerse Toren

veere, Zeeland (0.22km)  -  Met schitterend uitzicht op het Veerse Meer is de Campveerse Toren wel het allermooiste slaapplekje van heel Veere. Willem van Oranje vierde er zijn bruiloft en vele andere beroemdheden vielen voor de charme van het historische bouwwerk.

elke dag geopend 

Rondvaart Veere

veere, Zeeland (0.22km)  -  Ontdek prachtige natuureilanden en wilde paarden met Rondvaart Veere!

geopend, elke dag geopend 

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (0.28km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

in het weekend geopend 

Grote Kerk Veere

veere, Zeeland (0.29km)  -  Een stenen reus in een piepklein stadje, zo wordt de Grote Kerk in Veere omschreven. En dat is niets teveel gezegd! Deze reus herbergt een boeiende geschiedenis die je in een gave experience kunt beleven.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (2.06km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

elke dag geopend 

Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur

kamperland, Zeeland (2.06km)  -  Sailcollege is gespecialiseerd in het organiseren van zeilactiviteiten, bijvoorbeeld een zeilkamp voor school. Er kunnnen ook gewoon kano's, waterfietsen en sloepen worden gehuurd.

elke dag geopend 

Slapen bij de boer - Hoeve Zeeland

veere, Zeeland (2.49km)  -  Melkveehouderij Hoeve Zeeland ligt tussen de beroemde Zeeuwse stadjes Middelburg en Veere op nog geen vijftien minuten fietsen van het strand.

geopend, elke dag geopend 

Indoor evenementencentrum Marina Kamperland

kamperland, Zeeland (2.81km)  -  Kom in actie tijdens een potje lasergamen bij Marina Kamperland of probeer te ontsnappen uit een van de twee escaperooms.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Minicamping De Bokkespring

vrouwenpolder, Zeeland (3.15km)  -  Van tipi's tot tonnen: bij Minicamping De Bokkesprong op Walcheren hebben ze de meest bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Dat is pas glamping!

elke dag geopend 

Zomermarkt Kamperland

kamperland, Zeeland (3.27km)  -  Bezoek de zomerse markt in Kamperland, een traditie op Noord-Beveland!

open op donderdag 

Slapen & Kamperen bij de boer - Five Star

kamperland, Zeeland (3.55km)  -  Wie van de natuur houdt, kijkt zijn ogen uit op de eeuwenoude boerderij van FarmCamps in Kamperland: heerlijk logeren bij de boer, dieren verzorgen en urenlang spelen in het hooi.

geopend, elke dag geopend 

Het Ezelhuis

kamperland, Zeeland (3.67km)  -  Kom eens echt tot rust en maak een wandeling met een ezel!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 88 80 87 

Camping en chaletpark Olmenveld

serooskerke, Zeeland (4.01km)  -  Op Camping en Chaletpark Olmenveld in het Zeeuwse Serooskerke kun je terecht voor een heerlijk weekje weg. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de brasserie met snackbar en bakkerij.

geopend, elke dag geopend 

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (4.1km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

's zondags gesloten 

Slapen & Kamperen bij de boer - Oranjepolder

arnemuiden, Zeeland (4.51km)  -  Kom gezellig logeren bij de boer! Sentine en Gavin heetten je van harte welkom in Arnemuiden op akkerbouwboerderij Oranjepolder van FarmCamps.

geopend, elke dag geopend 

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Werf