Uitstapjes vlakbij Atrium Den Haag

Het Haags Gemeentearchief

den haag, Zuid-Holland  -  Meer weten over de geschiedenis van Den Haag? Het Haags Gemeentearchief biedt uitkomst!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Pathé Spuimarkt

den haag, Zuid-Holland (0.06km)  -  Het Spui is misschien bekend van Monopoly, maar toevallig is hier ook één van de beste bioscopen te vinden!

elke dag geopend 

Primark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.08km)  -  Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend 

Amare

den haag, Zuid-Holland (0.11km)  -  In het hart van Den Haag staat het hypermoderne cultureel huis Amare. Broedplaats voor creatief talent en de plek waar je als bezoeker geniet van de mooiste podiumkunsten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Open Amare

den haag, Zuid-Holland (0.12km)  -  In de openbare ruimte van Amare in Den Haag bezoek je gratis podiumkunsten.

elke dag geopend 

Theater aan het Spui

den haag, Zuid-Holland (0.16km)  -  Theater aan het Spui ligt midden in het culturele hart van Den Haag aan het Spuiplein. Prachtige dans- en toneelvoorstellingen worden in het theater opgevoerd. Ook worden meerdere festivals in het theater georganiseerd, zoals het Holland Dance...

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Stedentrips Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.23km)  -  Een dag lekker door de hoofdstad van Zuid-Holland struinen. Den Haag staat bekend om het Vredespaleis. Ook een dagje weg naar het vernieuwde Madurodam is aan te raden.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.26km)  -  Geniet van luxe woonartikelen, prachtige kleding en heerlijk eten in de Bijenkorf in Den Haag!

elke dag geopend 

De Beeldengalerij

den haag centrum, Zuid-Holland (0.26km)  -  Met een wandeling langs De Beeldengalerij bekijk je kunst in het wild. Van Karel Appel tot Haagse Harry, tijdens het winkelen of uitgaan loop je deze beelden letterlijk tegen het lijf.

elke dag geopend 

Afro Indian Market Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.28km)  -  Bij de Afro Indian Market in Den Haag vind je exotische beautyproducten die elders in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.

's zondags gesloten 

Chinatown

den haag centrum, Zuid-Holland (0.3km)  -  Wandel door de toegangspoort naast de Bijenkorf in de Wagenstraat en je bent midden in Chinatown! Hier vind je alles wat de Aziatische keuken en cultuur te bieden hebben.

elke dag geopend 

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (0.31km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

elke dag geopend 

De Haagse Passage

den haag, Zuid-Holland (0.32km)  -  Lekker winkelen, wat drinken of gewoon genieten van de architectuur. In de Passage waan je je even in het chique Den Haag van de negentiende eeuw.

elke dag geopend 

Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Maak een rondvaart door de binnenstad van Den Haag en laat je verrassen op De Ooievaart. Vanaf de open boot is een heel andere kant van de stad te zien.

elke dag geopend 

Bewonder Hollandse Meesters in het Mauritshuis

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Het Mauritshuis is een prachtig museum, vol wereldberoemde kunstwerken uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Bekend topstuk is Meisje met de parel van Vermeer, maar het Mauritshuis is nog zoveel meer!

elke dag geopend 

Rondleiding Tweede Kamer

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Volg dan een rondleiding door het politieke centrum van Nederland: de Tweede Kamer in Den Haag. ProDemos neemt je mee!

doordeweeks geopend 

Yi Jun Peace Museum

den haag, Zuid-Holland (0.33km)  -  Yi Jun streed jarenlang voor vrede en de onafhankelijkheid van Korea, tot zijn moord in Den Haag in 1907. In het Yi Jun Peace Museum wordt hij geëerd.

's zondags gesloten 

Lush Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.36km)  -  Benieuwd hoe een winkel vol handgemaakte, onverpakte beautyproducten ruikt? Stap eens binnen bij Lush. Een walhalla vol zeep en heerlijke fair trade verzorgingsproducten.

elke dag geopend 

Pathé Buitenhof

den haag, Zuid-Holland (0.38km)  -  Een dagje Den Haag is af te sluiten met een ontspannend filmavondje in het hart van de stad. In Pathé Buitenhof draaien altijd de nieuwste films.

elke dag geopend 

Rondvaart Salonboot Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.4km)  -  Vaar mee met een luxe monument van Den Haag tot aan Delft. De Oriënt verwelkomt iedereen: van families tot zakenpartners.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Atrium Den Haag