Uitstapjes vlakbij Betty Blue

Amsterdamse Zuiderkerk

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  De Amsterdamse Zuiderkerk is sinds 2000 voorzien van allerlei moderne snufjes en is nu beschikbaar voor bruiloften, congressen of tentoonstellingen.

doordeweeks geopend 

Op visite bij Rembrandt in het Rembrandthuis - TIJDELIJK GESLOTEN

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Stap in de schoenen van Rembrandt zodra je de drempel van zijn eigen huis overstapt. Hij is misschien wel de beroemdste schilder die Nederland ooit kende. In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Hoe? Ontdek het...

geopend op afspraak of bel +31 (0)205 200 400 

De Nachtwachtwandeling

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 56 57 64 

Splendor Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

elke dag geopend 

Rondleiding Gassan Diamonds Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Hoe wordt een diamant toch geslepen tot een prachtig juweel? Kom erachter tijdens een rondleiding bij Gassan Diamonds!

elke dag geopend 

Compagnietheater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Het Compagnietheater is het podium van het gezelschap Theater Compagnie. Het is de plek voor theater, dans en muziek van jong talent en bijzondere voorstellingen van bekende makers.

elke dag geopend 

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

's maandags gesloten 

Hash Marihuana & Hemp Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Bekijk de cannabisplant van alle kanten in het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Henry Ford in de jaren veertig een hennep-auto ontwikkelde?

elke dag geopend 

Waterloopleinmarkt Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  De oudste vlooienmarkt in Nederland is de markt op het Waterlooplein in Amsterdam. Zes dagen per week open!

's zondags gesloten 

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 42 87 25 50 

Actie: 25% korting op je tickets

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

elke dag geopend 

Hardlopend Amsterdam bezichtigen

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  In vliegende vaart de bezienswaardigheden van Amsterdam ontdekken? Dan is sightjoggen een goed idee. Je rent samen met een gids zo'n 7,5 kilometer door Amsterdam en hoort ondertussen alles over de bezienswaardigheden onderweg.

elke dag geopend 

Vergaderen in The Grand Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  In het centrum van Amsterdam is het luxe Sofitel Legend the Grand Amsterdam te vinden. Dit hotel is een geschikte locatie voor zakelijke evenementen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 55 53 111 

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

elke dag geopend 

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Het Erotisch Museum staat midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

elke dag geopend 

De Gebouwengids Amsterdam, rondleidingen architectuur en...

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 17 01 / +31 (0)6 13 56 06 15 

De Gebouwengids: uitbreiden met meer steden

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Ontdek moderne architectuur en stedelijke ontwikkeling via de excursies van De Gebouwengids. Deze zijn in Amsterdam, Rotterdam, Almere, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 20 623 1701 

Slijterij en proeflokaal Wynand Fockink

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Een grote keuze aan jenevers en likeuren laten de bezoeker watertanden... Laat het proeven maar beginnen!

elke dag geopend 

Portugese Synagoge

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Bezoek de indrukwekkende Portugese Synagoge van Amsterdam. Het gebedshuis uit 1675 is nog bijna helemaal in authentieke staat.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Betty Blue