1

Uitstapjes vlakbij Betty Blue

Amsterdamse Zuiderkerk

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  De Amsterdamse Zuiderkerk is voorzien van allerlei moderne snufjes en is nu beschikbaar voor bruiloften, congressen of tentoonstellingen.

De Nachtwachtwandeling

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

Op visite bij Rembrandt in het Rembrandthuis

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Stap in de schoenen van Rembrandt zodra je de drempel van zijn eigen huis overstapt. Hij is misschien wel de beroemdste schilder die Nederland ooit kende. In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Hoe? Ontdek het zelf in het Rembrandthuis!

Splendor Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

Hash Marihuana & Hemp Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.3km)  -  Bekijk de cannabisplant van alle kanten in het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Henry Ford in de jaren veertig een hennep-auto ontwikkelde?

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.34km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

Hardlopend Amsterdam bezichtigen

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  In vliegende vaart de bezienswaardigheden van Amsterdam ontdekken? Dan is sightjoggen een goed idee. Je rent samen met een gids zo'n 7,5 kilometer door Amsterdam en hoort ondertussen alles over de bezienswaardigheden onderweg.

Vergaderen in The Grand Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  In het centrum van Amsterdam is het luxe Sofitel Legend the Grand Amsterdam te vinden. Dit hotel is een geschikte locatie voor zakelijke evenementen.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  Het Erotisch Museum staat midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Portugese Synagoge

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Bezoek de indrukwekkende Portugese Synagoge van Amsterdam. Het gebedshuis uit 1675 is nog bijna helemaal in authentieke staat.

Joods Museum junior

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Welkom! De Joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het Joods Museum junior. Leer alles over Joodse tradities en bak een Joodse challe: een heerlijk gevlochten broodje.

Joods Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Het Joods Museum bevindt zich in een gerestaureerd synagogencomplex in Amsterdam en belicht de Joodse cultuur, religie en geschiedenis.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Xtracold IceBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  Trek een lekker warme jas en een stel wanten aan en geniet van een ijskoud avondje uit bij Xtracold. Word warm van een tropische cocktail, of leer het drankje zelf maken!

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.49km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

Bubbles & Wines

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is te vinden in een van de oudste straatjes in Amsterdam, op loopafstand van de Dam. De plek voor een sprankelende avond.

Rederij Aemstelland

amsterdam, Noord-Holland (0.5km)  -  Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Betty Blue