Uitstapjes vlakbij ScheldeSafari Baarland

Trekkermuseum

's-gravenpolder, Zeeland (6.58km)  -  Het Trekkermuseum in 's-Gravenpolder is een museum met een grote collectie aan gerestaureerde trekkers, motoren en landbouwwerktuigen.

Koek & Leut in Nisse

nisse, Zeeland (7.44km)  -  Drink een lekker kopje koffie of neem een broodje bij Koek & Leut, aan het prachtige dorpsplein in Nisse. Koek & Leut is een dagbesteding gerund door jonge werknemers met een beperking en hun begeleiders, die 100% voor je klaar staan.

CB E-Fatbike Walsoorden

walsoorden, Zeeland (8.17km)  -  Huur een E-fatbike of een E-scooter bij CB E-Fatbike Walsoorden en verken het Zeeuws Vlaamse landschap. Door de 100% elektrische motor is je voertuig muisstil en vlieg je geruisloos over het asfalt. En het is nog milieuvriendelijk ook!

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (8.24km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

Schaapskooi Zeeland

heinkenszand, Zeeland (8.35km)  -  De schapen van Schaapskooi Zeeland zorgen voor het groenbeheer van de Zeeuwse dijken. Op dit leuke bedrijf vind je een bezoekerscentrum. In de bijbehorende zaal zijn tal van mogelijkheden voor het houden van een feestje.

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (9.03km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. Op de camping beleef je volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is ook een midgetgolfbaan, kinderboerderij en...

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (9.44km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

Klompenmakerij Traas

heinkenszand, Zeeland (10.39km)  -  Hoe worden klompen gemaakt? Bij Klompenmakerij Traas mag je gerust eens komen kijken. En kun je meteen zelf een paar van deze ambachtelijke stappers aanschaffen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van ScheldeSafari Baarland