1

Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Hof van Zeeland

Klompenmakerij Traas

heinkenszand, Zeeland (1.51km)  -  Hoe worden klompen gemaakt? Bij Klompenmakerij Traas mag je gerust eens komen kijken. En kun je meteen zelf een paar van deze ambachtelijke stappers aanschaffen.

Schaapskooi Zeeland

heinkenszand, Zeeland (3.64km)  -  De schapen van Schaapskooi Zeeland zorgen voor het groenbeheer van de Zeeuwse dijken. Op dit leuke bedrijf vind je een bezoekerscentrum. In de bijbehorende zaal zijn tal van mogelijkheden voor het houden van een feestje.

Koek & Leut in Nisse

nisse, Zeeland (4.72km)  -  Drink een lekker kopje koffie of neem een broodje bij Koek & Leut, aan het prachtige dorpsplein in Nisse. Koek & Leut is een dagbesteding gerund door jonge werknemers met een beperking en hun begeleiders, die 100% voor je klaar staan.

Alpaca Zeeland

nieuwdorp, Zeeland (4.93km)  -  Wandelen, theedrinken en zelfs een feestje vieren met alpaca's. Bij Alpaca Zeeland kan het allemaal. De fluffy beesten vinden het gezellig dat je er bent!

DaVinci Bioscoop Goes

goes, Zeeland (5.28km)  -  Deze bioscoop vlakbij de Zeelandhallen in Goes heeft ruime zitplaatsen met veel beenruimte. Iedere stoel heeft een eigen tafeltje, wat handig is om je drankje of bakje popcorn op te zetten. De DaVinci Bioscoop heeft vier zalen.

-in the spotlights-

Zeelandhallen

goes, Zeeland (5.51km)  -  Wat dacht je van een spetterend personeelsfeest met optredens van bekende artiesten? Het complex bestaat uit drie hallen van in totaal 15.000 vierkante meter. Ontdek de faciliteiten van Zeelandhallen Goes en maak je zakelijke evenement tot een...

Trekkermuseum

's-gravenpolder, Zeeland (6.53km)  -  Het Trekkermuseum in 's-Gravenpolder is een museum met een grote collectie aan gerestaureerde trekkers, motoren en landbouwwerktuigen.

Theater De Mythe

goes, Zeeland (6.68km)  -  Theater De Mythe, een fenomeen in de Goesse binnenstad. Opgeklommen van ambachtsschool naar theater biedt het nu de leukste voorstellingen voor jong en oud!

Ambachtscentrum Goes

goes, Zeeland (7.79km)  -  In het Ambachtscentrum in Goes vinden oude ambachten hun werkplezier terug. Neem een kijkje in dit karakteristiek opgebouwde, overdekte marktpleintje. In de huisjes rond het plein demonstreren ambachtslieden allerlei oude ambachten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Hof van Zeeland


-advertentiepositie-