1

Uitstapjes vlakbij Historische Scheepswerf...

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (1.78km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 08:00 uur tot 17:00 uur 

Indoor Karting Middelburg

middelburg, Zeeland (2.44km)  -  Kom racen bij Indoor Karting Middelburg! Op de kartbaan worden snelheden boven de 60 kilometer per uur gehaald.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowling en partycentrum de Kruitmolen

middelburg, Zeeland (2.72km)  -  Swingend discobowlen of rustig oefenen? Bij Bowling en Partycentrum de Kruitmolen kan het beide. Start of eindig je partij bowlen met een smakelijk buffet: koud/warm, Indisch of Chinees.

elke dag geopend 

GlowGolf Middelburg

middelburg, Zeeland (3.37km)  -  Kom een balletje slaan in Middelburg. In het donker! De glow-in-the-dark vloer en muren wijzen je de weg!

elke dag geopend 

Familiepretpark Mini Mundi

middelburg, Zeeland (3.5km)  -  Ontdek Zeeland in het groot én in het klein bij familiepretpark Mini Mundi.

elke dag geopend 

Fromagerie Forianne

middelburg, Zeeland (3.86km)  -  Belegde broodjes, heerlijke romige kazen, olijven en nootjes: Fromagerie Forianne is de place to be voor fijnproevers.

's zondags gesloten 

Lievelings

middelburg, Zeeland (3.86km)  -  Op zoek naar een leuk cadeautje? In de vrolijke winkel Lievelings vind je allerlei leuke interieuritems, kaartjes, schriftjes en kinderspeelgoed.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

InMiddels Middelburg

middelburg, Zeeland (3.9km)  -  Koffiebar, kapsalon en conceptstore: InMiddels is het allemaal.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Decorette Middelburg

middelburg, Zeeland (3.98km)  -  In woonatelier Decorette Middelburg doe je veel inspiratie op voor je eigen droomhuis. Shop de leukste woonaccessoires bij elkaar of kom langs voor advies.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (3.99km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

's maandags gesloten 

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (4.05km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

's zondags gesloten 

Afslag 29

middelburg, Zeeland (4.09km)  -  Bij Afslag 29 kun je heerlijk rondneuzen tussen de boeken, muziek en cadeauartikelen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zeeuws Archief

middelburg, Zeeland (4.13km)  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

doordeweeks geopend 

De Drukkery

middelburg, Zeeland (4.19km)  -  Op zoek naar een leuk cadeau? In De Drukkery vind je honderden boeken en cadeauartikelen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (4.24km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

elke dag geopend 

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (4.25km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Wings to Victory

arnemuiden, Zeeland (4.26km)  -  Stichting Wings to Victory herdenkt de overleden vliegeniers, door middel van een museum met overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 13 16 57 

Stichting Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen

middelburg, Zeeland (4.28km)  -  Bij Philippus Lansbergen in Middelburg leren jong en oud van alles over sterrenkunde. Ontdek bijvoorbeeld zelf prachtige zonnevlekken door te kijken door een telescoop.

open op vrijdag 

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (4.33km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Parachute springen bij Skydive Zeeland

arnemuiden, Zeeland (4.35km)  -  Bekijk Zeeland eens van boven en spring uit een vliegtuig! Met Skydive Zeeland heb je niets meer nodig dan een dosis moed en motivatie. Jump!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Historische Scheepswerf C.A. Meerman