1

Uitstapjes vlakbij RCN de Schotsman

Museum Veere

veere, Zeeland (2.1km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

Historische markt Veere

veere, Zeeland (2.11km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (2.22km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (2.33km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

Expositie Het Oude Brandspuithuis

serooskerke, Zeeland (5.21km)  -  Het Oude Brandspuithuis toont oud materieel van de brandweer en ambulancehulpverlening in Serooskerke. Ook is er een overzicht van de geschiedenis van het Zeeuwse dorp. Kinderen vermaken zich prima in de rol van brandweerman.

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (7.12km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (7.53km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

Museum Arnemuiden

arnemuiden, Zeeland (7.61km)  -  Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van het pittoreske Arnemuiden, ooit een bruisend vissersdorpje, waar rond 1870 zowel kust- als zeevissers de zee trotseerden met hun stevige botters, zeilsloepen en hoogaars.

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (7.78km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (7.86km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Galerie Lijn 3

geersdijk, Zeeland (7.91km)  -  Galerie Lijn 3 huist in de omgebouwde stal van een historische boerderij op Zuid-Beveland. Binnen in de stal en buiten in de grote tuin staat en hangt moderne figuratieve kunst. Wandel langs de kunst of ontdek je eigen talent tijdens een...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van RCN de Schotsman