Uitstapjes vlakbij Atelier De Schapekop

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (0.11km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

elke dag geopend 

Historische markt Veere

veere, Zeeland (0.11km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

gesloten, open van  31 augustus t/m 14 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Veere

veere, Zeeland (0.12km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

elke dag geopend 

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (0.14km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

open op zondag 

Rondvaart Veere

veere, Zeeland (0.21km)  -  Ontdek prachtige natuureilanden en wilde paarden met Rondvaart Veere!

gesloten, open van  1 mei t/m 25 september, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (2.22km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

elke dag geopend 

Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur

kamperland, Zeeland (2.22km)  -  Sailcollege is gespecialiseerd in het organiseren van zeilactiviteiten, bijvoorbeeld een zeilkamp voor school. Er kunnnen ook gewoon kano's, waterfietsen en sloepen worden gehuurd.

elke dag geopend 

Zomermarkt Kamperland

kamperland, Zeeland (3.31km)  -  Bezoek de zomerse markt in Kamperland, een traditie op Noord-Beveland!

gesloten, open van  9 juli t/m 20 augustus, van 11:00 uur tot 18:00 uur 

Het Ezelhuis

kamperland, Zeeland (3.69km)  -  Kom eens echt tot rust en maak een wandeling met een ezel!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 88 80 87 

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (4.08km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

's zondags gesloten 

Actie, sport en fun aan het water bij Kanoa

wolphaartsdijk, Zeeland (4.84km)  -  Actie, sport, fun en avontuur beleven met je groep? Kanoa Outdoor & Event organiseert outdoor activiteiten aan het Veerse Meer. Leuk voor teamuitjes en schoolreisjes!

gesloten, open van  1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Vertigo Sports: adrenalinekick op het strand

vrouwenpolder, Zeeland (5.08km)  -  Voel de adrenaline stromen met het weidse strand als decor. Leer de fijne kneepjes van het kitesurfen of hou het droog en kom powerkiten. Geniet van een uitdagend uitje bij Vertigo Sports!

geopend, elke dag geopend 

Stichting Het Oude Brandspuithuis

serooskerke, Zeeland (5.19km)  -  Het Oude Brandspuithuis toont oud materieel van de brandweer en ambulancehulpverlening in Serooskerke. Ook is er een overzicht van de geschiedenis van het Zeeuwse dorp. Kinderen vermaken zich prima in de rol van brandweerman.

open op woensdag 

Historische Scheepswerf C.A. Meerman

arnemuiden, Zeeland (5.46km)  -  Ontdek Arnemuiden en haar visserij. De 250 jaar oude scheepswerf leert je de fijne kneepjes van het vissersvak.

geopend, open op woensdag en zaterdag - soms geopend op vrijdag 

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (5.48km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september, van 08:30 uur tot 16:30 uur 

Zwembad De Roompot

kamperland, Zeeland (5.57km)  -  Zwemparadijs De Roompot in Zeeland is de uitvalsbasis voor een heerlijk dagje zwemmen, dobberen en ontspannen.

elke dag geopend 

Museum Wings to Victory

arnemuiden, Zeeland (5.76km)  -  Stichting Wings to Victory herdenkt de overleden vliegeniers, door middel van een museum met overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 13 16 57 

Parachute springen bij Skydive Zeeland

arnemuiden, Zeeland (5.82km)  -  Bekijk Zeeland eens van boven en spring uit een vliegtuig! Met Skydive Zeeland heb je niets meer nodig dan een dosis moed en motivatie. Jump!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Indoor Karting Middelburg

middelburg, Zeeland (6km)  -  Kom racen bij Indoor Karting Middelburg! Op de kartbaan worden snelheden boven de 60 kilometer per uur gehaald.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag