1

Uitstapjes vlakbij GlowGolf Middelburg

Prison Island Middelburg

middelburg, Zeeland (0.04km)  -  Ontsnap uit de gevangenis van Prison Island. Er zijn twintig cellen. Lukt het jullie om de uitgang te vinden?

Bounce Valley Middelburg

middelburg, Zeeland (0.13km)  -  Jump heen en weer en op en neer bij Bounce Valley Middelburg. Trotseer obstakels, glijbanen en nog veel meer opblaasbaar plezier!

Bowling en partycentrum de Kruitmolen

middelburg, Zeeland (1.47km)  -  Swingend discobowlen of rustig oefenen? Bij Bowling en Partycentrum de Kruitmolen kan het beide. Start of eindig je partij bowlen met een smakelijk buffet: koud/warm, Indisch of Chinees.

Lievelings

middelburg, Zeeland (2.42km)  -  Op zoek naar een leuk cadeautje? In de vrolijke winkel Lievelings vind je allerlei leuke interieuritems, kaartjes, schriftjes en kinderspeelgoed.

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (2.51km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

Fromagerie Forianne

middelburg, Zeeland (2.6km)  -  Belegde broodjes, heerlijke romige kazen, olijven en nootjes: Fromagerie Forianne is de place to be voor fijnproevers.

Brasserie 1600

middelburg, Zeeland (2.61km)  -  Brasserie 1600 is gevestigd op een prachtige locatie in Middelburg: onder de schaduw van de Lange Jan.

Speeltuin De Souburgt

oost-souburg, Zeeland (2.61km)  -  De Souburgt in Oost-Souburg is een speeltuin die speciaal is gericht op kinderen tussen de nul en vier jaar oud.

De Drukkery

middelburg, Zeeland (2.63km)  -  Op zoek naar een leuk cadeau? In De Drukkery vind je honderden boeken en cadeauartikelen.

Decorette Middelburg

middelburg, Zeeland (2.63km)  -  In woonatelier Decorette Middelburg doe je veel inspiratie op voor je eigen droomhuis. Shop de leukste woonaccessoires bij elkaar of kom langs voor advies.

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (2.66km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Afslag 29

middelburg, Zeeland (2.67km)  -  Bij Afslag 29 kun je heerlijk rondneuzen tussen de boeken, muziek en cadeauartikelen.

Nieuwe Kerk Middelburg

middelburg, Zeeland (2.67km)  -  De Nieuwe Kerk in Middelburg, ook wel de Sint-Nicolaaskerk, is een plek vol geschiedenis en cultuur.

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (2.73km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (2.74km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

Beadle

middelburg, Zeeland (2.74km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (2.75km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

Dille & Kamille Middelburg

middelburg, Zeeland (2.76km)  -  Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille in Middelburg. Loop gezellig binnen en geniet van de mooie natuurlijke hebbedingetjes voor in huis, tuin of keuken.

Rondvaart Middelburg

middelburg, Zeeland (2.77km)  -  Ontdek de hoofdstad van Zeeland tijdens een rondvaart. Rondvaart Middelburg geeft tekst en uitleg bij de historische gebouwen.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (2.77km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen

middelburg, Zeeland (2.81km)  -  Bij Philippus Lansbergen in Middelburg leren jong en oud van alles over sterrenkunde. Ontdek bijvoorbeeld zelf prachtige zonnevlekken door te kijken door een telescoop.

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (2.82km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (2.82km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (2.85km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Middelburg