Uitstapjes vlakbij GlowGolf Middelburg

Lievelings

middelburg, Zeeland (2.42km)  -  Op zoek naar een leuk cadeautje? In de vrolijke winkel Lievelings vind je allerlei leuke interieuritems, kaartjes, schriftjes en kinderspeelgoed.

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (2.51km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (2.55km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

Decorette Middelburg

middelburg, Zeeland (2.63km)  -  In woonatelier Decorette Middelburg doe je veel inspiratie op voor je eigen droomhuis. Shop de leukste woonaccessoires bij elkaar of kom langs voor advies.

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (2.73km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Beadle

middelburg, Zeeland (2.74km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (2.77km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (2.82km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland (2.82km)  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Middelburg