1

Uitstapjes vlakbij Abdij van Park

Universiteitsbibliotheek & Toren Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.64km)  -  Bezoek de universiteitsbibliotheek in Leuven en beklim de bibliotheektoren waar je alles leert over de turbulente geschiedenis van de bibliotheek en de invloed ervan op de stad.

VR-gamen bij The Park Playground Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.68km)  -  Bij The Park Playground in Leuven stap je letterlijk ín een game tijdens een potje gamen in virtual reality. Na een korte instructievideo krijg je een VR-bril op en ga je op avontuur in een totaal andere wereld. Dit doe je op een van de twee...

Museum M Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.83km)  -  Museum M Leuven brengt hedendaagse en oude kunst samen. De vaste collectie wordt voortdurend afgewisseld met tijdelijke tentoonstellingen.

Huisbrouwerij Domus Brauhaus

leuven, Vlaams-Brabant (1.86km)  -  Volg een rondleiding door Huisbrouwerij Domus Brauhaus en ontdek het brouwproces van de échte Leuvense biertjes van heel dichtbij.

Punto Caffé

leuven, Vlaams-Brabant (1.9km)  -  Hippe koffiebar in een bruisende winkelstraat in Leuven. Strijk neer voor een smoothie en bagel of haal je koffie to go op in dit leuke zaakje.

Stedentrip Leuven

leuven, België (1.94km)  -  Wil je de geschiedenis van België voelen? Maak dan een stedentrip door Leuven! Het stadhuis, de Sint-Pieterskerk en het Museum Leuven maken het uitstapje compleet.

Stadhuis Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.95km)  -  Het stadhuis van Leuven is een van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld en niet te missen tijdens een stedentrip naar deze Belgische stad. Kom het verhaal achter de 236 beelden op de gevel te weten!

Sint-Pieterskerk Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.97km)  -  De Sint-Pieterskerk is de oudste kerk van Leuven. Bewonder hier de historie en de kerkschatten die er liggen opgeslagen.

Stella Artois Brouwerij

leuven, Vlaams-Brabant (2.89km)  -  Volg een rondleiding door de brouwerij van Stella Artois in Leuven. Leer alles over de historie van het bier en het brouwproces en ook een biertje proeven hoort er natuurlijk bij.

Provinciedomein Kessel-Lo

leuven, Vlaams-Brabant (3.16km)  -  Een dagje erop uit met het gezin? Breng dan eens een bezoekje aan Provinciedomein Kessel-Lo. Je maakt hier prachtige wandeltochten, maar ook verschillende soorten speeltuinen die zijn afgestemd op alle leeftijdsgroepen.

Dijle Floats: outdoor activiteiten

bertem, Vlaams-Brabant (6.39km)  -  Geniet van de natuur tijdens één van de sportieve activiteiten van Dijle Floats: een tocht met vlotten of kano's, een fotospeurtocht of smokkelspel in het bos of op pad met de kickbike.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Abdij van Park