Uitstapjes vlakbij Erve Veldink

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (3.08km)  -  Bij Hof van Eckberge kun je klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin van waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft...

Zwembad 't Timpke

borculo, Gelderland (4.18km)  -  Een paar minuutjes onder de zonnebank, lekker poedelen in één van de drie bassins en daarna een potje squash: bij zwembad 't Timpke kun je alle kanten op.

Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (4.19km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

Museum De Scheper

eibergen, Gelderland (4.34km)  -  Museum De Scheper laat de hele geschiedenis van Eibergen zien: van de eerste tekenen van menselijk leven tot gebruiksvoorwerpen uit eind vorige eeuw.

Openluchttheater Eibergen

eibergen, Gelderland (4.36km)  -  Bezoek Openluchttheater Eibergen en ontdek de variatie aan activiteiten! Van kindervoorstellingen en het Achterhoeks Straatfestival tot theater- en popconcerten van onder andere Ilse DeLange, Bløf, Typhoon en nog meer!

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland (5.18km)  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland (5.53km)  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland (6.96km)  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.

Stadsboerderij Grolle

groenlo, Gelderland (7.82km)  -  Neem een kijkje in het boerenleven anno 1650. De prachtige authentieke Stadsboerderij Grolle is in een vrijwel ongeschonden staat. Je vindt er een bedstee, weefgetouw, oude werktuigen en veel meer. Er zijn regelmatig exposities en rondleidingen.

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (7.87km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

Pitch&Putt Twente

diepenheim, Overijssel (9.52km)  -  Pitch&Putt Golf heeft als doel om golf aan te bieden voor een lage prijs. Dit kan bijvoorbeeld op het Twentse platteland in het gezellige plaatsje Diepenheim.

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (9.63km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Erve Veldink