1

Uitstapjes vlakbij Museumtuin Gaasbeek

Kasteel van Gaasbeek

lennik, België  -  Laat je in de tijdmachine meevoeren naar het Kasteel van Gaasbeek met zijn mooie en spannende geschiedenis. Bekijk het historische interieur, de kunstvoorwerpen en de prachtige omgeving.

Rozentuin van Coloma

sint-pieters-leeuw, Vlaams-Brabant (3.98km)  -  Bewoner meer dan drieduizend soorten rozen in de rozentuin van domein Coloma. De tuin is groot genoeg voor een middagje kuieren en genieten.

Nemo 33 - Duikcentrum

ukkel, België (8.26km)  -  Nemo 33 is met zijn 33 meter diepte het diepste zwembad ter wereld. Voor duikers de ideale plek om te oefenen!

Provinciedomein Huizingen

beersel, Vlaams-Brabant (8.42km)  -  Provinciedomein Huizingen is een oase voor jong en oud. Dwaal door de rotstuin of geniet op het terras van het zicht op kasteel van Huizingen. Kinderen genieten met hun ouders van het openluchtzwembad, de speeltuinen, het dierenpark of het...

Erasmushuis Brussel

brussel, België (8.7km)  -  De schrijver, filosoof en theoloog Erasmus woonde vijf maanden lang in dit gotische huis. Nu vind je er schilderijen, een bibliotheek met oude drukken en een filosofische tuin.

Musée Magritte Museum

brussel, Brussel (12.89km)  -  Het Musée Magritte Museum in Brussel belicht de kunst en het leven van de Belgische surrealist Magritte.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumtuin Gaasbeek