Uitstapjes vlakbij Museumtuin Gaasbeek

Kasteel van Gaasbeek - TIJDELIJK GESLOTEN

lennik, België  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Ontdek de geschiedenis van het Kasteel van Gaasbeek. Bezoek de tentoonstellingen, volg een rondleiding of verken op eigen houtje de mooie museumtuin.

gesloten, open van  1 april t/m 30 augustus, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Kasteel van Gaasbeek

lennik, België  -  Laat je in de tijdmachine meevoeren naar het Kasteel van Gaasbeek met zijn mooie en spannende geschiedenis. Bekijk het historische interieur, de kunstvoorwerpen en de prachtige omgeving.

gesloten, open van  7 april t/m 3 november, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Rozentuin van Coloma

sint-pieters-leeuw, Vlaams-Brabant (3.98km)  -  Bewoner meer dan drieduizend soorten rozen in de rozentuin van domein Coloma. De tuin is groot genoeg voor een middagje kuieren en genieten.

's maandags gesloten 

Bruegelwandeling Itterbeek (België)

itterbeek, Vlaams-Brabant (4.34km)  -  Ontdek de Bruegelwandeling in Itterbeek en beleef de natuur en cultuur van Itterbeek tijdens deze wandeling. Ontdek de bewegwijzerde wandeling.

elke dag geopend 

Provinciedomein Huizingen

beersel, Vlaams-Brabant (8.42km)  -  Provinciedomein Huizingen is een oase voor jong en oud. Dwaal door de rotstuin of geniet op het terras van het zicht op kasteel van Huizingen. Kinderen genieten met hun ouders van het openluchtzwembad, de speeltuinen, het dierenpark of het...

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museumtuin Gaasbeek