Uitstapjes vlakbij Het Vervenershuis

Golfpark Exloo

exloo, Drenthe (2.89km)  -  Tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug ligt Golfpark Exloo, waar iedereen gezellig kan komen golfen. Ook niet-golfers.

Kabouterland

exloo, Drenthe (4.33km)  -  Kabouterland is een speeltuin waar trollen en kabouters vrij spel hebben. In Kabouterland zijn ook dieren en een overdekte speeltuin te vinden.

Schaapskooi Exloo

exloo, Drenthe (4.43km)  -  De schaapskooi van Exloo is een hele bijzondere: hij staat namelijk midden in het dorp. Een mooi gezicht om de schapen door het dorp te zien lopen. Naast de schaapskooi ligt een informatiecentrum over de kudde.

Pannenkoekboerderij De Snoepert

odoorn, Drenthe (4.95km)  -  Pannenkoekboerderij De Snoepert ligt op een mooie locatie vlakbij de Staatsbossen. Eerst de natuur in en daarna genieten van een lekker sappige pannenkoek. Vlakbij de Staatsbossen is pannenkoekboerderij De Snoepert te vinden. Na een fietstocht of...

Kabouterpad Odoorn

odoorn, Drenthe (6.95km)  -  In het kabouterbos is iedereen in slaap gevallen omdat de lieve heks Ipsewips een ongelukje had. Behalve de kabouterkinderen. Verzamel langs het kabouterpad ingrediĆ«nten in je zelfgemaakte toverzakje voor een nieuwe toverdrank.

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (8.07km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

Les Chevaux

buinen, Drenthe (8.77km)  -  Paardrijden door de bossen van Drenthe, dat klinkt toch heerlijk? Boek een buitenrit bij Les Chevaux en verken de Drentse Hondsrug te paard met een begeleider.

Zwembad Emmer-Compascuum

emmer-compascuum, Drenthe (9.53km)  -  Kom bij mooi weer naar het milieuvriendelijke Zwembad Emmer-Compascuum en neem een duik in het heerlijke water! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen.

Mammoetpad Borger

borger, Drenthe (11.35km)  -  Wat is hij groot! Langs Mammoetpad Borger kom je mammoeten tegen en voel je je even terug in de prehistorie. Een kort pad, dat leuk is om met kinderen te doen.

Geopark de Hondsrug

borger, Drenthe (11.42km)  -  In Geopark de Hondsrug komen geschiedenis en natuur samen. Het park met UNESCO-status wil verhalen van alle tijden terugbrengen naar de streek. Hier wordt het geologisch erfgoed van Drenthe tastbaar gemaakt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Vervenershuis