1

Uitstapjes vlakbij Rederij Filia Mosae

Speelbos de Boskoel

well, Limburg (2.96km)  -  Bouw zandkastelen of hutten, slinger tussen de bomen of wandel een heel eind. Speelbos de Boskoel is geweldig voor iedereen!

Wandelroute Het Reindersmeer

well, Limburg (2.96km)  -  Het Reindersmeer is een indrukwekkend natuurgebied met water, zandafgravingen, bossen en tal van (water-) dieren en planten, om heerlijk in te wandelen.

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (2.96km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

Uitkijktoren Wellerlooi

wellerlooi, Limburg (3.31km)  -  Beklim Uitkijktoren Wellerlooi in Limburg en ontdek het fantastische uitzicht over Wellerlooi, de Maas en Nationaal Park de Maasduinen.

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (3.65km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

Groepsverblijf De Jonkhof

geijsteren, Limburg (3.93km)  -  In een oude boerderij omringd door landerijen, uitgestrekte bossen en vlakbij de Maas vindt ieder gezelschap een ontspannen ontmoeting. Groepsverblijf de Jonkhof is compleet vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

Attractiepark Irrland

Duitsland (7.89km)  -  Net over de grens bij Venray ligt het Duitse pretpark Irrland. Neem oude kleren mee naar dit boerenpretpark, want vies word je vast! In de zomer kun je hier zwemmen en barbecueën.

Schouwburg Venray

venray, Limburg (8.51km)  -  Musicals, cabaret, wereldmuziek en theaterconcerten. Dat en nog veel meer is te zien in Schouwburg Venray.

Luxor Theater Venray

venray, Limburg (8.52km)  -  Luxor Studio in Venray is de plek voor de filmliefhebber. Ideaal voor een kinderpartijtje, een vriendinnenavond of gewoon gezellig uit met het gezin.

Thermaalbad Arcen

arcen, Limburg (8.54km)  -  Dompel jezelf onder in Thermaalbad Arcen, bron van gezondheid, weldaad en ontspanning!

Het Aardbeienland

horst, Limburg (8.68km)  -  In Het Aardbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van deze rode, vitaminerijke vrucht hun lol op. In het park zijn onder andere een Aardbeienmuseum en een zelfplukveld te vinden.

Feel Fit Center Venray

venray, Limburg (9.14km)  -  Laco Venray is meer dan alleen een duik in het water. Doe mee met club yoga of leef je uit in de fitness.

Odapark

venray, Limburg (9.14km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Kasteel Huys ter Horst

horst, Limburg (9.48km)  -  Bezoek Kasteel Huys ter Horst en ontdek het verhaal van de ruïne en haar geschiedenis in Horst. Het kasteel heeft een plaats in het hart van alle Horstenaren.

Museum De Locht

melderslo, Limburg (9.5km)  -  Leer meer over de asperge- en champignoncultuur, bak zelf brood of maak wijn in Museum De Locht.

Landal De Vers

overloon, Noord-Brabant (9.54km)  -  Landal De Vers ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon. Het park heeft een overdekt zwembad en luxe, vrijstaande bungalows. Recreatiemeer 't Schaartven ligt op vijf minuten rijden.

Openluchttheater Overloon

overloon, Noord-Brabant (9.62km)  -  Prachtig gelegen in de bossen van het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum vind je het Openluchttheater Overloon. Een plek waar theater tot leven komt!

Blauwe Bessenpad

melderslo, Limburg (9.71km)  -  Eet je buikje lekker rond tijdens de wandeling over het Blauwe Bessenpad in Limburg.

Golfbaan Bleijenbeek

afferden, Limburg (10km)  -  Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

Nederlands Golfmuseum

afferden, Limburg (10km)  -  Ontdek hoe de golfsport ontstaan is in Nederland en hoe het zich heeft ontwikkeld. Een boeiende reis door de tijd!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rederij Filia Mosae