1

Uitstapjes vlakbij Feel Fit Center Venray

Odapark

venray, Limburg (0.27km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (5.67km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

Groepsverblijf De Jonkhof

geijsteren, Limburg (6km)  -  In een oude boerderij omringd door landerijen, uitgestrekte bossen en vlakbij de Maas vindt ieder gezelschap een ontspannen ontmoeting. Groepsverblijf de Jonkhof is compleet vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

ZooParc Overloon

overloon, Noord-Brabant (6.22km)  -  Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige park waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (9.28km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (9.89km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (9.91km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Feel Fit Center Venray