Happen en trappen fietsroutes




Happen en Trappen fietsroutes

Ga happen en trappen en ontdek de Nederlandse of Belgische natuur, terwijl je van restaurant naar restaurant fietst! Kies een mooi stukje Nederland uit en start met een kopje koffie en wat lekkers. Inbegrepen bij de prijs, net als alle andere hapjes onderweg. Zo begint je tocht meteen goed.

Bij het startpunt krijg je een uitgebreide routebeschrijving. Geniet op weg naar je voorgerecht van het mooie landschap, bezoek een kasteel voor je verder trapt naar je soepje, ga even goed zitten voor je voorgerecht in een pittoresk plaatsje en stop op je weg terug naar het startpunt nog even voor een toetje. Voor een hongerklop onderweg hoef je dus niet bang te zijn.

ThemaHappen

Je kunt ook happen en trappen aan de hand van één van hun vier thema's. Thema sport bijvoorbeeld, waarbij naast het eten ook een potje golf is inbegrepen in de route. Meer geïnteresseerd in cultuur? Kies dan route door de Gouden Eeuw Driehoek met bezoek aan een museum, of stap onderweg binnen in een kasteel. Bij het thema recreatie duik je een steenkolenmijn in, wandel je door tuinen of volg je mythes en legendes. En wil je graag verantwoord eten onderweg? Dan is de speciale themaroute door de Brabantse Kempen helemaal jouw ding! Hou wel de site in de gaten, want de thematochten wisselen van tijd tot tijd.

Er zijn zo'n 200 routes, dus je vindt er altijd wel eentje die je aanspreekt.

Happen en trappen fietsroutes in Asten leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.happenentrappen.nl

Ontdek de mooiste stukjes Nederland met Happen en Trappen. Foto: DagjeWeg.NL
Ontdek de mooiste stukjes Nederland met Happen en Trappen. Foto: DagjeWeg.NL