1

Uitstapjes vlakbij Wandelroute Het Reindersmeer

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

elke dag geopend 

Speelbos de Boskoel

well, Limburg  -  Bouw zandkastelen of hutten, slinger tussen de bomen of wandel een heel eind. Speelbos de Boskoel is geweldig voor iedereen!

elke dag geopend 

Rederij Filia Mosae

well, Limburg (2.96km)  -  Bekijk Limburg vanaf het water met Rederij Filia Mosae. Huur ze in voor een leuk en uniek bruiloftsfeest of voor een originele bedrijfspresentatie!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 52 63 25 

De Lammetjesroute op de Bergerheide

bergen_limburg, Limburg (3.23km)  -  Maak een speurtocht langs schattige lammetjes en leer alles over het wel en wee van de schaapskooi.

elke dag geopend 

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (4.37km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

elke dag geopend 

Uitkijktoren Wellerlooi

wellerlooi, Limburg (5.78km)  -  Beklim Uitkijktoren Wellerlooi in Limburg en ontdek het fantastische uitzicht over Wellerlooi, de Maas en Nationaal Park de Maasduinen.

elke dag geopend 

Restaurant Bowling Venray

oostrum, Limburg (6.86km)  -  Combineer bowlen met een avondje gezellig tafelen bij Restaurant Bowling Venray.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Golfbaan Bleijenbeek

afferden, Limburg (7.04km)  -  Ga een gezellig dagje uit met het gezin of troef je collega's af met een hole-in-one. Golfbaan Bleijenbeek biedt tal van golfarrangementen aan.

elke dag geopend 

Nederlands Golfmuseum

afferden, Limburg (7.04km)  -  Ontdek hoe de golfsport ontstaan is in Nederland en hoe het zich heeft ontwikkeld. Een boeiende reis door de tijd!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wandelroute Het Reindersmeer