Uitstapjes vlakbij ZooParc Overloon

Odapark

venray, Limburg (5.95km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Groepsverblijf De Jonkhof

geijsteren, Limburg (7.08km)  -  In een oude boerderij omringd door landerijen, uitgestrekte bossen en vlakbij de Maas vindt ieder gezelschap een ontspannen ontmoeting. Groepsverblijf de Jonkhof is compleet vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

Wandeling Landgoed Geijsteren

geijsteren, Limburg (7.65km)  -  Geniet van een mooi en stijlvol landgoed. Met deze wandeling over landgoed Geijsteren kom je langs de zestiende-eeuwse Willibrorduskapel en watermolen De Rosmolen. Het landgoed heeft statige bomenlanen en boerderijen met zwart-witte luiken.

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant (8.04km)  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Camping Hengeland

afferden, Limburg (8.6km)  -  Vakantie met kinderen? Voor kids is er bij Camping Hengeland in het Limburgse Afferden genoeg te doen. Er is een zwembad, speeltuin en in het hoogseizoen een recreatieteam.

Nationaal Park De Maasduinen

well, Limburg (9.92km)  -  Nationaal Park De Maasduinen ligt in het noorden van Limburg. Een bijzonder landschap waar je mistige heide kunt tegenkomen, maar ook iets unieks in Nederland: zandige rivierduinen. Hier is het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

Strike Paintball

wanroij, Noord-Brabant (11.75km)  -  Het speelterrein van Strike Paintball verandert in een waar slagveld. Gemaskerde personen met verfguns tijgeren als volleerde soldaten het bos door.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van ZooParc Overloon