Uitstapjes vlakbij Restaurant Dorset

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (0.21km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

's maandags gesloten 

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (0.3km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Indoor Speeltuin Kids City

borne, Overijssel (1.36km)  -  Schip ahoy! Stap op het gigantische piratenschip van Kids City en klauter als een echte piraat het kraaiennest in.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (1.37km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

's maandags gesloten 

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (2.29km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

geopend op afspraak of bel  

Uitkijktoren Het Weusthag

hengelo, Overijssel (2.93km)  -  Beklim Uitkijktoren Het Weusthag en ontdek het prachtige uitzicht over het groene stadspark Weusthag en Hengelo.

elke dag geopend 

Jump XL Hengelo

hengelo, Overijssel (2.94km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump XL in Hengelo en de vele attracties die het heeft. Verken de Waterfall Trampolines die ontworpen zijn zodat je extra hoog kunt springen en dan veilig terecht komt in de Foam Pit.

elke dag geopend 

Kinderboerderij 't Weusthag

hengelo, Overijssel (3.15km)  -  Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (3.64km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

elke dag geopend 

Noordmolen Twickel

ambt delden, Overijssel (3.78km)  -  Bezoek Noordmolen Twickel in Ambt Delden en ontdek de prachtige watermolen waar olie wordt geslagen uit lijnzaad.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (3.9km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (4.33km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. De hele boerderij is weer in oorspronkelijke staat hersteld.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Twickeler Houtzaagmolen

delden, Overijssel (4.46km)  -  Neem een kijkje bij de Twickeler Houtzaagmolen en zie hoe de mensen eeuwen geleden dikke bomen tot planken en balken zaagden.

open op woensdag en zaterdag 

Landgoed Twickel

ambt delden, Overijssel (4.53km)  -  Op het landgoed rondom kasteel Twickel is genoeg te doen. Wandel door de tuinen, het park en de moestuin.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Historisch Museum Hengelo

hengelo, Overijssel (4.59km)  -  Het Historisch Museum Hengelo houdt de herinnering aan de geschiedenis van deze Twentse stad levend. Hier zie je onder andere de foto- en documentatieverzameling waar Stichting Oald Hengel in 1937 mee begon.

open op dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Schouwburg Hengelo

hengelo, Overijssel (4.83km)  -  Het Rabotheater biedt een breed scala aan verschillende voorstellingen. Geniet van cultuur in Hengelo!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (4.94km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Museum No Hero

delden, Overijssel (4.97km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Oyfo Techniekmuseum: ontdekken door te doen!

hengelo, Overijssel (5.05km)  -  Draai aan de knoppen in Oyfo Techniekmuseum en zet de stoommachines in werking, onderzoek moeder aarde of bel met een ouderwetse telefooncentrale. Techniek is hier super leuk!

elke dag geopend 

Zoutmuseum Delden

delden, Overijssel (5.14km)  -  Het Zoutmuseum staat in het centrum van Delden. Leer van alles over de winning en het gebruik van zout!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Dorset