1

Uitstapjes vlakbij Historisch Museum Hengelo

Schouwburg Hengelo

hengelo, Overijssel (0.27km)  -  Het Rabotheater biedt een breed scala aan verschillende voorstellingen. Geniet van cultuur in Hengelo!

-aanbevolen door adverteerder-

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (0.75km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (1.66km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

Kinderboerderij 't Weusthag

hengelo, Overijssel (1.79km)  -  Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

Jump XL Hengelo

hengelo, Overijssel (1.82km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Jump XL in Hengelo en de vele attracties die het heeft. Verken de Waterfall Trampolines die ontworpen zijn zodat je extra hoog kunt springen en dan veilig terecht komt in de Foam Pit.

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (2km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

All-inclusive genieten bij Attractiepark de Waarbeek

hengelo, Overijssel (2.45km)  -  In Attractiepark de Waarbeek zijn geen enge attracties waar kinderen nachtmerries van krijgen. Hier vind je heel veel toffe attracties voor de hele familie. Stap in de Zweefmolen of vlieg in een vliegtuigje van de Sky Flyer.

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (2.52km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

Twentse Bierbrouwerij

hengelo, Overijssel (2.55km)  -  De Twentse Bierbrouwerij brengt de leukste dingen samen. Een vers koud biertje, gezellige groepsactiviteiten en lekker vlees uit het Proeflokaal. Proost!

IJsbaan Twente

enschede, Overijssel (3.67km)  -  IJsbaan Twente beschikt over een overdekte indoor 400-meterbaan en een kleine binnenbaan van 30 meter bij 60 meter. Bezoekers kunnen hier vrij schaatsen. Of volg schaatslessen, een ijzige clinic of waag je aan een schaatswedstrijd.

De Twickeler Houtzaagmolen

delden, Overijssel (3.93km)  -  Neem een kijkje bij de Twickeler Houtzaagmolen en zie hoe de mensen eeuwen geleden dikke bomen tot planken en balken zaagden.

Indoor duiken bij DiveWorld

enschede, Overijssel (3.95km)  -  Altijd al eens willen duiken, maar spreekt een zwembad je niet aan? Of zoek je een plek om je duikskills in de winter te oefenen? Duik dan in duiktoren van DiveWorld: hier kun je tien meter de diepte in.

Bounce Valley Enschede

enschede, Overijssel (4.02km)  -  Een reusachtige hal vol springkussens en een walhalla voor alle vrolijke kinderen en jongeren, dat is Bounce Valley Enschede.

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (4.1km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Monkey Town Enschede

enschede, Overijssel (4.2km)  -  Wat kun je veel doen bij Monkey Town Enschede! Lekker klimmen, klauteren en glijden van toffe glijbanen, maar ook voetballen in een voetbalkooi. Je kunt hier zelfs lasergamen!

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel (4.39km)  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (4.44km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (4.78km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel (4.8km)  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (4.84km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

Museum No Hero

delden, Overijssel (5.11km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Landgoed Twickel

ambt delden, Overijssel (5.29km)  -  Op het landgoed rondom kasteel Twickel is genoeg te doen. Wandel door de tuinen, het park en de moestuin.

Noordmolen Twickel

ambt delden, Overijssel (5.38km)  -  Bezoek Noordmolen Twickel in Ambt Delden en ontdek de prachtige watermolen waar olie wordt geslagen uit lijnzaad.

Zoutmuseum Delden

delden, Overijssel (5.41km)  -  Het Zoutmuseum staat in het centrum van Delden. Leer van alles over de winning en het gebruik van zout!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Historisch Museum Hengelo