Uitstapjes vlakbij Ecokathedraal

Liefhebberij De Hooiberg - Koffie- en theeschenkerij

katlijk, Friesland (1.18km)  -  Liefhebberij de Hooiberg is een klein paradijsje om een kopje koffie of thee te drinken midden in de natuur.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Belvédère: moderne kunst in Friesland

heerenveen, Friesland (2.77km)  -  Het bekendste museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland is Museum Belvédère. Kom ook eens naar het schilderachtige Oranjewoud!

's maandags gesloten 

Speelparadijs Ballorig Heerenveen

heerenveen, Friesland (3.47km)  -  Neem een duik in de ballenbak van het overdekte speelparadijs Ballorig Heerenveen, speel een spannend potje lasergamen of klim op de klimmuur!

elke dag geopend 

Plan 2 - Bowling Sports & Fun

heerenveen, Friesland (3.57km)  -  Kom gezellig bowlen, barbecueën of gourmetten met vrienden en familie bij Plan 2 Heerenveen.

's maandags gesloten 

Thialf Heerenveen

heerenveen, Friesland (3.59km)  -  Wat is een winter zonder schaatsen? Gelukkig kan er ook zonder koude temperaturen geschaatst worden op de Heerenveense ijsbaan Thialf.

geopend, seizoen: elke dag geopend 

Jumpstyle Heerenveen

heerenveen, Friesland (3.63km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jumpstyle Heerenveen en ontdek de mix van entertainment en sport bij de verschillende activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Vries Indoor Karting

heerenveen, Friesland (3.7km)  -  Met een snelheid van 80 kilometer per uur razen de karts voorbij. Beleef het zelf bij De Vries Indoor Karting.

's maandags gesloten 

Mountain Network Heerenveen

heerenveen, Friesland (4.13km)  -  Waag je op de klimwand bij Mountain Network Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion in sportstad Heerenveen kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.

elke dag geopend 

Fryslân Fean Plaza - zalen en evenementen

heerenveen, Friesland (4.22km)  -  Het Abe Lenstra Stadion is behalve een voetbalwalhalla, ook een prima locatie voor een bedrijfsfeest, een bruiloft of een avondje uit eten. Ontdek de mogelijkheden!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Stadiontour Abe Lenstra Stadion

heerenveen, Friesland (4.29km)  -  Ontdek de verhalen van SC Heerenveen tijdens een stadiontour door Het Abe Lenstra Stadion. Kom op plekken waar je als gewone voetbalsupporter normaal niet komt!

geopend op afspraak of bel +31 (0)513 612 100 

Skischool Swing

heerenveen, Friesland (4.51km)  -  Echte Oostenrijks gediplomeerde skileraren leren bij Skischool Swing de fijne kneepjes van skiën en snowboarden. En dat allemaal binnen!

elke dag geopend 

Quest Escapes: 3D online escaperoom

heerenveen, Friesland (4.86km)  -  Bij Quest Escapes dwaal je door gedetailleerde online kamers in 3D. Open laatjes, snuffel in kasten, lees de papieren op tafel en probeer de schat te vinden! Een uitje voor thuis.

elke dag geopend 

Heerenveen Museum

heerenveen, Friesland (4.95km)  -  In het Heerenveen Museum kunnen bezoekers kennismaken met de cultuur en geschiedenis van de Friese hoofdstad.

's maandags gesloten 

Ferdinand Domela Nieuwenhuis Museum

heerenveen, Friesland (4.95km)  -  Dominee, vrijdenker, socialist en anarchist, maar voor alles strijder tegen maatschappelijk onrecht: ontmoet Ferdinand Domela Nieuwenhuis in Heerenveen!

's maandags gesloten 

Haal je innerlijke James Bond naar boven en versla een drugsbaron

heerenveen, Friesland (5.01km)  -  Overal in de stad liggen clous verborgen en moeten codes worden gekraakt om een drugsbaron tegen te houden. Jullie hebben maar twee uur de tijd om zijn gevaarlijke drugs te vinden! Of kies voor de game Hunted en blijf uit handen van je achtervolgers.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 060 36 66 

Posthuis Theater

heerenveen, Friesland (5.28km)  -  Het Posthuis Theater is niet alleen het toneel van theatervoorstellingen, maar ook van huwelijken. Zeg 'ja' op het podium, terwijl de tranen van aanwezigen op het rode pluche vallen.

elke dag geopend 

Home Center: de grootste woonbelevenis van Nederland

wolvega, Friesland (6.27km)  -  Bij Home Center in Wolvega is shoppen een écht dagje uit voor het hele gezin! Terwijl de volwassenen rondneuzen in de grootste woonbelevenis van Nederland, vermaken de kinderen zich in het kinderdorp.

's zondags gesloten 

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (6.84km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (7.9km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (8.05km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ecokathedraal