Kameleon Terherne


-advertentiepositie-Kameleon Terherne

Kameleon Terherne biedt rondvaarten, heeft een avontureneiland en toont het dorp Lenten. Het dorp van Hielke en Sietse is nagebouwd, zodat je zelf hun verhalen kunt beleven. Aan touwen slingeren, polsstokspringen, moeraslopen, pompeblêdenlopen: bij de Kameleon Terherne is het altijd een avontuur. Van april tot en met oktober is Kameleon Terherne geopend in de weekend, vakanties en op zon- en feestdagen. Beleef de mooiste gebeurtenissen, net als de tweeling van de dorpssmid dat deden uit de bekende boeken van de Kameleon.

Ga voor een compleet dagje uit met een combiticket voor het avontureneiland, een rondvaart en een bezoek aan het dorp Lenten. Laat je rondleiden door een inwoner of door een figuur uit de Kameleon! Bekijk de website voor alle mogelijkheden en tarieven.

Kameleon Terherne in Terherne leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,50 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kameleonterherne.nl

Kameleon Terherne
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.