Beoordelingen Kameleon Terherne

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus 2017

Datum beoordeling: 7 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dorp lenten erg leuk gedaan, mijn kleinzoon van bijna 8 en ik hebben genoten. De code vinden was geweldig. Ook de boottocht is een aanrader.

Beoordeling gegeven door Grietje Meijer- de Vries en Ivar Meijer.

Erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07 augustus 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ideaal dagje uit voor stoere en sportieve jongens en meisjes die niet bang zijn om vies te worden. Reservekleding is een must! Wij hadden een hele leuke dag , ook erg vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Annemarie .

erg duur en slecht geinformeerd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 juli 2016

Datum beoordeling: 2 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

veel te duur voor erg weinig!!! info dorp zeer slecht, boottocht viel ook tegen! Kortom: NOOIT WEER!

Beoordeling gegeven door abma.

Super dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2014

Datum beoordeling: 21 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

Het was een geweldige dag! Eerst in de Kameleonboerderij geweest waar voor de kinderen een prachtige speurtocht te doen is met pratende melkbussen. Orginieel want dit heb ik nog niet ergens anders gezien. 's Middags naar het eiland geweest, het was prachtig weer en de kinderen hebben genoten, ze mochten zelf hun eigen pannenkoek maken! In één woord super!

Beoordeling gegeven door K. Postma.

Wát een boer !!!!! ( onze gids dus !!!)
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-11-2010

Datum beoordeling: 11 november 2010

De laatste zondag dat het eiland open was zijn we bij jullie gewwest met onze kinderen en kleinkinderen. Wachtend op de boot werd Opa steeds zieker en besloot in het tegenovergelegen restaurant te wachten tot wij weer terug zouden zijn. ( achteraf duurde hem dat wel heel lang) Het weer was PET maar de ontvangst, uitleg en alles er omheen was GEWELDIG ! Onze twee kleindochters hebben genóten !! Vooral omdat de gids de kinderen steeds weer wist te boeien.We hebben, ondanks de regen en kou een onvergetelijke dag gehad. De thee, koffie, broodjes knakworst......het was een FEEST !!! De "kwispel-stokjes waren zo'n succes dat de oudste kleindochter , (ze wordt volgende week 10 jaar), aan opa vroeg of hij er misschien 28 kon maken, want ze wilde daarop zo graag trakteren op school!. Intussen is opa ermee klaar en het kind is dolgelukkig !!! Nogmaals ; BEDANKT !!!!

Beoordeling gegeven door Ri@ Bos (oma).

Avontuurlijk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli

Datum beoordeling: 25 september 2010

Wat een heerlijke dag, lekker buitenspelen, erg leuk met mooi weer, kinderen hebben zich prima vermaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

Aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 24 september 2010

We hebben een super leuke dag gehad op het eiland!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-7-2010

Datum beoordeling: 18 juli 2010

Vandaag geweest! Een top dag! Kinderen hebben zich vermaakt. De humoristische rondvaart en een fantastisch bezoek aan het eiland! Dit moet je een keer gedaan hebben met de kinderen. Back to basic, maar basic is op deze manier bijzonder leuk!

Beoordeling gegeven door Hensema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juli 2010

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Heerlijk dagje uit, we zijn met een boerenpraam naar het avontureneiland gevaren. Hier hebben de kinderen 7, 9 en 13 jaar zich heerlijk vermaakt. Over en in de sloot, met een touw over het moeras en met zijn allen heerlijk gezwommen. De kinderen mochten op het open vuur hun eigen pannenkoek bakken, hartstikke leuk. Een echt Kameleon avontuur. Breng niet alleen schone kleren mee maar ook zwemkleding.

Beoordeling gegeven door Fam. de Lange.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 29 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door ouwejan.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 aug 2009

Datum beoordeling: 17 augustus 2009

Onze zoon roept al jaren: wanneer gaan we naar het kameleondorp. Omdat het vanuit ons huisadres wel erg ver is, besloten we om het te doen tijdens onze vakantie in Ermelo. Het is daarvandaan nog wel een dik uur rijden, maar vooruit, we gingen. Wat viel ons dat tegen. We zijn 14 jaar geleden geweest, met onze oudste kids, en toen was het in aanbouw. Wel kon er al het één en ander gedaan worden, ik weet niet goed meer wat. Maar in het MUSEUM stond toen een vitrine met alle boeken van de Kameleon. Dat was heel mooi.. Tot onze spijt zijn die boeken nu nergens meer te bekennen. Ook is de prijs qua verhouding erg duur. De boerderij was wel leuk, maar is nu niet specifiek Kameleon. De rondvaart naar het eiland was ook wel leuk, maar het eiland zelf viel ook erg tegen. Nee, ik ben blij dat we geweest zijn, onze zoon heeft het nu gezien, en zal niet meer vragen, om nog een keertje. Jammer!!!!

Beoordeling gegeven door Anneke Bouman.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-08-2009

Datum beoordeling: 16 augustus 2009

We zijn alleen in de boerderij geweest. Entreeprijs € 7,50 p.p. Voor wat je te zien krijgt, vind ik het erg prijzig! Het decor van de film is mooi. Buiten vind ik het erg rommelig. Het is dat er nu zandsculpturen stonden. Maar anders.. Geen leuke speelgelegenheden voor kids buiten, alleen een waterbaan. Ik vind het geen aanrader!!

Beoordeling gegeven door Ingrid Faber.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 18-7-2009

Datum beoordeling: 22 juli 2009

Het is op zich mooi opgezet, het geeft een beeld van hoe het er volgens het boek uit zou moeten zien. Wat ik wel jammer vond was dat het voor mijn gevoel niet echt een dorp was, maar alles in een grote schuur nagebouwd. Ik denk dan ook dat de naam kameleonDORP niet terecht is. Eerder zoiets als kameleonmuseum.

Beoordeling gegeven door frits.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7-6-09

Datum beoordeling: 7 juni 2009

een 5 miste een aantal basis dingen zoal eieren bakken maar er waren geen kippen.Ten tweede de losse prijs voor de zandsculpturen is te duur met 7.50 euro doe er dan kam munt bij voor de koffie.Op het eiland moet hout liggen met spijkers en planken dat de kinderen kunnen bouwen want wij die houden ook van Bob de bouwer.En er kunnen wat opblaasbare luchtkussens liggen want kinderen houden van springen nieuwe tijd het is een beetje oudbollig zo komen ze ook terug en de patat in de boerderij kan warmer doe er wat mee wij filterden deze mening ook bij andere bezoekers en de waterleiding bij de boerderij moet deze week ook weer betaald worden want als 20 kinderen water pompen en er komt lucht uit begrijpen zji het niet meer hoor jullie reactie

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23-05-2009

Datum beoordeling: 23 mei 2009

Helemaal voorbereid, bepakt en bezakt reisden wij af naar kameleondorp. Van te voren natuurlijk nog even gekeken wat de openingstijden waren. Van 10 tot 17-00 vanaf eind april alle weekenden en woensdagmiddagen. Nou mooi voor niks gegaan, grote teleurstelling voor de kinderen en voor ons zelf, want na zo'n 1,5 uur rijden bleek kameleondorp gesloten. Echt heel erg balen.In plaats van 2 vrijkaarten voor het mondriaanhuis zouden vrijkaarten voor jhet kameleondorp een beter gebaar zijn!

Beoordeling gegeven door Esther Buls.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 8 april 2009

super voor de kids die alle kameleonboeken hebben verslonden net als de groten hoor

Beoordeling gegeven door boonstra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07-2008

Datum beoordeling: 25 juli 2008

Het was erg leuk, je ziet een beetje alles wat in de film is te zien. Wij wilde een rondvaart doen en die vertrok jammerlijk genoeg iets te vroeg zodat we te laat waren. Het was zeker de moeite waard. Onze 2 kinderen vonden het leuk vooral om de speurtocht door de boederij

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2006

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Als de kinderen de Kameleon-boeken gelezen hebben, is het ontzettend leuk om dit dorp te bezoeken! Er is veel zeer herkenbaar; de zolder waarop Hielke en sietse sliepen en het politiebureau met echte boevencel. De rondvaart op een boot, geduwd door de Kameleon is ook bijzonder leuk. Een souveniertje uitzoeken maakt de dag compleet!

Beoordeling gegeven door A.Hofman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Erg leuk,maar we hebben niet alles gezien,omdat we wat aan de late kant waren.

Beoordeling gegeven door T. Bouma.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

leuke ervaring voor de kinderen die bepaalde requisiten weerzien uit de film

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 226

Datum beoordeling: 19 juni 2008

we zijn twee keer geweest met een familiedag in het kameleondorp, het was super leuk, we gaan vast nog wel een keer.

Beoordeling gegeven door w gerritsen mulkes.