1

Uitstapjes vlakbij Polderhuis Museum

Vuurtoren 't Hoge Licht

westkapelle, Zeeland (0.83km)  -  Iedere avond vallen de lichtbundels van vuurtoren 't Hoge Licht over het Zeeuwse dorp Westkapelle. Bezoek deze karakteristieke vuurtoren bovenop een kerktoren.

Vuurtoren 't Lage Licht Westkapelle

westkapelle, Zeeland (1.44km)  -  Vuurtoren 't Lage Licht op de Zeedijk van Westkapelle brandt nog iedere nacht. De vuurtoren (ook wel Noorderhoofd of Westkapelle Laag) is open voor bezoek.

Het Witte Schip - Midgetgolf

zoutelande, Zeeland (2.9km)  -  Het Witte Schip biedt een middagje midgetgolfen of voetbalgolfen midden in de duinen. Heb je alle holes gehad, geniet dan in het restaurant of op het terras van een hapje en een drankje.

Slaapzand Strandhuisjes

domburg, Zeeland (3.46km)  -  Geniet van luxe en de natuur tijdens een overnachting in een van de strandhuisjes van Slaapzand. De huisjes staan op het strand van Domburg, dus dat is heerlijk in slaap vallen op het ruisen van de golven.

Surfschool Domburg

domburg, Zeeland (3.9km)  -  Bij Domburg halen surfers met de juiste weersomstandigheden hun hart op, rijdend op de golven van de Noordzee. Wil je ook leren surfen of je surftechniek verbeteren? Ga dan naar Surfschool Domburg voor een leuke surfles! Op het strand Noordduine...

Alpacas Zeelandia

aagtekerke, Zeeland (3.92km)  -  Wie kan een dagje uit met alpaca's weerstaan? Deze aaibare dieren wachten op je bij Alpacas Zeelandia, waar je kunt wandelen met alpaca's. Of genieten van een high tea terwijl de alpaca's om je heen scharrelen.

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (4.52km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!

Bunkermuseum Zoutelande

zoutelande, Zeeland (4.99km)  -  Stap binnen en ontdek het leven in een bunker. Door de apparatuur en uitrustingsstukken lijkt het net echt!

Wellness & Beauty De Parel

domburg, Zeeland (5.4km)  -  Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in Wellness & Beauty De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

Zwembad De Parel

domburg, Zeeland (5.4km)  -  Is de zee iets te koud? Ga dan lekker zwemmen in Zwembad De Parel in Domburg. Naast een binnenbad is er ook een buitenbad, saunalandschap en beautycentrum.

Zomermarkt in Domburg

domburg, Zeeland (5.68km)  -  De hele zomer door is er op maandag een leuke markt voor voornamelijk vakantiegangers en dagjemensen in Domburg.

Stranden van Domburg

domburg, Zeeland (6.12km)  -  Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (6.44km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland (7.51km)  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (8.44km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Sauna & Wellness Ons Buiten

oostkapelle, Zeeland (8.61km)  -  Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

Vakantieoord Broedershoek

koudekerke, Zeeland (10.09km)  -  Vakantieoord Broedershoek geeft ieder wat wils. Geniet van het prachtige Zeeuwse strand in Koudekerke en waai eens helemaal uit!

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland (10.59km)  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (11.48km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Noordzee Resort Vlissingen

vlissingen, Zeeland (11.91km)  -  Geniet vanaf je bank door de openslaande deuren van het schitterende uitzicht op strand en zee in zo'n gezellig strandhuisje van Noordzee Resort Vlissingen.

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (12.68km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

CineCity Bioscoop

vlissingen, Zeeland (13.01km)  -  Stap in de wereld van film in het Zeeuwse Vlissingen. Voor een filmavondje ben je bij CineCity aan het juiste adres!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Polderhuis Museum