1

Uitstapjes vlakbij Landal Heideheuvel

Open Erf De Groote Modderkolk

loenen, Gelderland (2.12km)  -  Sta oog in oog met het brandrode rund op de biologische zorgboerderij De Groote Modderkolk. Iedereen mag gerust een kijkje nemen op het boerenerf en iets drinken in de theeschenkerij.

Zwembad Molenallee Loenen

loenen, Gelderland (2.55km)  -  Speel een potje waterpolo, sjees van de glijbaan of leef je uit op het springkussen. Molenallee is een openluchtzwembad in Loenen en leuk voor het hele gezin!

Tuincentrum Het Hoogeland

beekbergen, Gelderland (3.22km)  -  Het Hoogeland is een zorgboerderij met kassen, een papiermolen en modeltuinen waar bezoekers vrij in rond kunnen lopen.

Schaapskudde Loenen

loenen, Gelderland (3.51km)  -  De schaapskudde is dagelijks op de heide van de Loenermark te vinden. Ontmoet de kudde en zie hoe de schaapherder met zijn honden te werk gaat.

Restaurant De Pannekoek

beekbergen, Gelderland (3.62km)  -  De naam van het restaurant laat niets te raden over! Geniet na een mooie fietstocht door de bossen van Gelderland bij Restaurant de Pannekoek van een heerlijke pannenkoek. Er is keuze genoeg!

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (3.63km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Valkenier Reinier de Vries

loenen, Gelderland (3.97km)  -  Reinier de Vries komt graag met zijn roofvogels op bezoek om een lezing of demonstratie te geven. Een bijeenkomst of feest krijgt er een speciaal tintje door!

Kinderboerderij Kiboe

eerbeek, Gelderland (4.95km)  -  Op kinderboerderij Kiboe in het Gelderse Eerbeek wonen wel tweehonderd dieren. Kom beesten aaien en knuffelen op deze gezellige boerderij!

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (5.31km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (5.32km)  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (5.44km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

apeldoorn, Gelderland (5.48km)  -  Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

Openluchtzwembad Coldenhove

eerbeek, Gelderland (5.98km)  -  Zwembad Coldenhove is een mooi openluchtzwembad in Eerbeek. Met een groot bad en een leuke glijbaan kan jong en oud zich heerlijk vermaken tijdens warme dagen.

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (6.08km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

Kinderboerderij De Maten

apeldoorn, Gelderland (6.52km)  -  Midden in de wijk De Maten en aan de grens van het Matenpark in Apeldoorn ligt Kinderboerderij De Maten. Kom hier knuffelen met dieren!

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (6.83km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Natuurgebied Woudhuizen

apeldoorn, Gelderland (6.84km)  -  Haal een frisse neus in het prachtige Natuurgebied Woudhuizen. Wandel of fiets door dit bos- en bloemrijke gebied.

't Pannekoekhuis Ugchelen

ugchelen, Gelderland (6.98km)  -  Geniet van de prachtige Veluwse natuur en kom daarna heerlijke pannenkoeken eten bij 't Pannekoekhuis Ugchelen. De keuze uit meer dan 180 ambachtelijke pannenkoeken is verbluffend!

Ugcheler Markepad

ugchelen, Gelderland (7.44km)  -  Geniet van bos, hei, vennetjes en sprengen op klompenpad het Ugcheler Markepad. Hier zie je natuur, maar ook de hoge akkers van de enk.

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.85km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (7.91km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

't Pannekoekhuis Hoenderloo

hoenderloo, Gelderland (7.93km)  -  Bij 't Pannekoekhuis Hoenderloo staan wel tachtig verschillende soorten pannenkoeken op de kaart. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken.

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (8.11km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (8.13km)  -  De Apeldoornse kofferbakverkopen zorgen voor een kleurrijk lint van kleedjes naast auto's langs het Kanaal. De snuffelmarkt is alleen in de zomermaanden, wekelijks op zaterdag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Heideheuvel