1

Uitstapjes vlakbij RCN Zeewolde

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (1.26km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (1.59km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (1.89km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (2.44km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (2.51km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (3.16km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (3.9km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (3.91km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (3.94km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (4.66km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

Pluktuin Het Platteland

putten, Gelderland (4.7km)  -  Kom fruit, groente of bloemen bij Pluktuin Het Platteland plukken. Er is ook een coffeegarden en een brocante collectie.

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.72km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.78km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (4.88km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (5.07km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (5.15km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (5.2km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (5.63km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

Vakantiehuis Bij het Bos

zeewolde, Flevoland (5.76km)  -  Bij het Bos is een luxe vakantiewoning in Zeewolde met veel activiteiten voor het hele gezin. Er zijn vier grote familiekamers met ieder vier bedden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van RCN Zeewolde