Speelgoedmuseum Deventer

deventer, Overijssel (0.06km)  -  Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is!

Deventer Koekwinkel

deventer, Overijssel (0.09km)  -  Aan een dagje Deventer mag een bezoek aan de Deventer Koekwinkel niet ontbreken. Proef hier de echte Bussink Deventer Koek!

Conceptstore Holy Cow!

deventer, Overijssel (0.13km)  -  In de vrolijke conceptstore Holy Cow! is het altijd een feestje. Hier koop je kleurrijke cadeautjes en vrolijke hebbedingetjes.

Kantoorboekhandel Alternote

deventer, Overijssel (0.15km)  -  Kantoorboekhandel Alternote in het centrum van Deventer is een feestje voor iedereen die gek is op grappige wenskaarten, vrolijke posters en andere papierwaren.

Etty Hillesum Centrum

deventer, Overijssel (0.18km)  -  In de eerste synagoge van Deventer is een tentoonstelling te zien over de Joodse Etty Hillesum, die in de oorlog een dagboek bijhield.

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel (0.26km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

Lebuinuskerk Deventer

deventer, Overijssel (0.32km)  -  Als je door het centrum van Deventer loopt, kom je vanzelf de Grote of Lebuïnuskerk tegen: een grote gotische hallenkerk. Ook de toren van kerk is te bezichtigen.

Geert Groote Huis

deventer, Overijssel (0.33km)  -  Het Geert Groote Huis is een eerbetoon aan de beroemdste zoon van Deventer. Leer alles over deze belangrijke man en ontdek waarom zijn tegendraadse gedachten juist in deze tijd van betekenis zijn.

Broederenkerk Deventer

deventer, Overijssel (0.37km)  -  De Broederenkerk, gebouwd in 1335, kent een lange en rijke geschiedenis. De kerk is bovendien zowel van binnen als van buiten prachtig.

Rederij Eureka

deventer, Overijssel (0.4km)  -  Feestvieren op het water: dat is de specialiteit van Rederij Eureka. De vloot met vier schepen kan ieder gezelschap entertainen.

Vue Bioscoop Deventer

deventer, Overijssel (0.44km)  -  Bij deze Vue Bioscoop draait het om beleving. Een complete filmbeleving met spectaculair beeld en geluid volgens Dolby Atmos. Naast het normale aanbod organiseert Vue Deventer ook Ladies Nights en avonden met ballet en opera.

Hanze-museum De Leeuw

deventer, Overijssel (0.45km)  -  Bewonder de grootste verzameling koekplanken en andere bakkersattributen in het Hanze-museum in Deventer.

Poppodium het Burgerweeshuis

deventer, Overijssel (0.46km)  -  Geniet van een heerlijke avond uit bij het karakteristieke poppodium het Burgerweeshuis. Ga los op een te gek concert van een bekende artiest, betreed de dansvloer in het weekend of geniet van gratis livemuziek op woensdagavond.

Schouwburg Deventer

deventer, Overijssel (0.46km)  -  Schouwburg Deventer biedt voor ieder wat wils. Kom naar deze schouwburg voor een avondje theater, cabaret of dans.

MIMIK

deventer, Overijssel (0.49km)  -  MIMIK combineert film, theater en een café in een gloednieuw gebouw. Beleef cultuur!

Museumhaven Zutphen

zutphen, Gelderland (0.61km)  -  Op een verscholen plekje liggen oude historische schepen te pronken in de Zupthense Museumhaven. Bekijk dit stukje varend erfgoed in de haven en luister op een open dag naar de verhalen over de traditionele binnenvaart.

Bolwerksmolen

deventer, Overijssel (0.67km)  -  De Bolwerksmolen in Deventer dateert van 1863. Het is de enige op wind werkende zaagmolen die de provincie Overijssel rijk is en zeker het bezoeken waard.

Kunstenlab

deventer, Overijssel (0.81km)  -  Het Kunstenlab in Deventer is het kloppend hart van vele verschillende activiteiten. Leen kunst, doe mee aan een educatief project of bekijk een tentoonstelling.

De Zwarte Silo

deventer, Overijssel (0.87km)  -  Vier je bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst in de industriële Zwarte Silo in het havenkwartier van Deventer, pal aan het water!

Ski Promotion Deventer

deventer, Overijssel (0.97km)  -  Eerst even oefenen voordat je op wintersport gaat? Ga op de latten staan en zoef naar beneden bij Ski Promotion Deventer! Hier oefen je op een rolband.

Forsaken Escape Room

deventer, Overijssel (1.1km)  -  Weet jij te ontsnappen uit het klaslokaal in Deventer? De kelder zit in een heuse verlaten bunker. Maar is die bunker wel écht zo verlaten...?

Stadion De Adelaarshorst

deventer, Overijssel (1.22km)  -  Moedig Go Ahead Eagles aan in hun thuishaven De Adelaarshorst. Bekijk een voetbalwedstrijd of organiseer een zakelijke presentatie!

Intratuin Deventer

deventer, Overijssel (1.41km)  -  Wil je iets nieuws voor in huis en tuin of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor is de gloednieuwe Intratuin Deventer een bezoekje waard!

Wijngaard Victor - Ludique Wijnen Apeldoorn

twello, Gelderland (1.8km)  -  Zie hoe de druiven rijpen bij Wijngaard Victor. Nederlandse wijnen zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van de buitenlandse. Met nieuwe druivenrassen is de teelt op koude grond goed mogelijk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum De Waag