Uitstapjes vlakbij SilverDome

Natuurspeelplaats De Vrijbuiter

zoetermeer, Zuid-Holland (1.27km)  -  Een heerlijke plek om buiten te spelen, zomaar tussen de huizen in Zoetermeer. Ontdek De Vrijbuiter, waar alle ruimte is voor kinderen om veilig in de natuur te spelen. Kruipen, spetteren en graven!

Wescape Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (1.96km)  -  Blijf jij uit de handen van ontvoerders bij escaperoom Wescape met je familie, vrienden of collega's? Er is ook een kamer speciaal voor kinderen.

De Pannekoe - Bleiswijk

bleiswijk, Zuid-Holland (2.11km)  -  Ouderwets genieten voor ouderwetse prijzen! Dat kan bij De Pannekoe in Bleiswijk. Er staan veel verschillende pannenkoeken op het menu, met de meest uiteenlopende ingrediënten.

Nationaal Videogame Museum

zoetermeer, Zuid-Holland (2.15km)  -  Alles op free-play! Het Nationaal Videogame Museum heeft meer dan tweehonderd spelcomputers, homecomputers en arcadekasten staan. Zet je schrap voor een flinke dosis nostalgie!

Zwembad De Driesprong

zoetermeer, Zuid-Holland (2.16km)  -  Zwembad De Driesprong is het oudste zwembad van Zoetermeer, maar zeker niet de minste! Het bad van 25 meter is vooral geschikt voor zwemlessen en baantjes trekken.

Jump One

zoetermeer, Zuid-Holland (2.23km)  -  Spring als een ninja door indoor trampolinepark Jump One in Zoetermeer. Je hebt hier verschillende parcours om te trotseren.

Stadsboerderij De Weidemolen

zoetermeer, Zuid-Holland (2.37km)  -  Bij stadsboerderij De Weidemolen in Zoetermeer doen kinderen meer dan alleen dieren aaien. Ze gaan het avontuur aan op het avonturenpad met waterspeelplaats en leren over de natuur in een heuse kruiden- en bessentuin en boomgaard.

Omnivents

zoetermeer, Zuid-Holland (2.42km)  -  Bedrijfsuitjes, themafeesten, een theaterdiner of een strandfeest. Omnivents heeft voor elke gelegenheid een passend evenement.

Primark Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (2.67km)  -  Kies voor betaalbaar! kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook accessoires en huisinrichting. Shopaholics leven zich uit bij Primark Zoetermeer.

Dekker Zoetermeer poolen bowlen

zoetermeer, Zuid-Holland (2.92km)  -  Beleef een compleet dagje uit bij Dekker Zoetermeer. Hier kun je poolen, bowlen, lekker eten en in het hoogseizoen aan het stadsstrand liggen. Ook leuk voor familiedagen of bedrijfsevenementen!

Zwembad De Veur

zoetermeer, Zuid-Holland (2.97km)  -  Kom Aquajoggen, doe mee aan een zwemwedstrijd of trek baantjes in Zwembad De Veur. Er is een diep bad met twee duikplanken en een ondiep bad.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.62km)  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (4.69km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SilverDome